"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - 2018-TÓL ÚJRA LEHET AKTÍV FELFÜGGESZTÉS A FORMA-1-BEN?

2017. február 18. - KovatsOliver

1994 után először, 2018-tól újra legális lehet az aktív felfüggesztés használata, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy csak így lehetne kilábalni a jelenleg zajló felfüggesztés-vitából.

Tovább

F1 - SAJTÓHÍR: WEHRLEIN KIHAGYJA AZ ELSŐ TESZTSOROZATOT

A Sauber frissen igazolt németje, Pascal Wehrlein a tervezettnél később viheti majd csak pályára a csapat idei autóját, ugyanis egy korábbi sérülése miatt ki kell hagynia a barcelonai első tesztsorozatot. Az általában jól értesült motorsport.com úgy tudja, hogy a 2015-ös…

Tovább

F1 - HIVATALOS: A MERCEDES LEIGAZOLTA JAMES ALLISONT!

A 2014-es, a 2015-ös és a 2016-os szezonban a konstruktőri bajnokságot megnyerő Mercedes csütörtökön bejelentette a Ferrari korábbi technikai igazgatójának, James Allisonnak az érkezését. A brit szakember Paddy Lowe helyét fogja átvenni a csapatnál.

Tovább

F1 - KORSZERŰBBÉ VÁLHAT A FORMA-1-ES KÖZVETÍTÉS

Nagyon úgy fest, hogy rövidesen a Forma-1 is 21. századivá válhat abból a szempontból, hogy a televíziók világához való, több évtizeden át tartó ragaszkodás után elindítják az internetes közvetítést.

Tovább

F1 - MAGNUSSEN A HALO ELLEN VOKSOLT

A Haas dánja szerint a glória sem mentette volna meg Bianchi életét

A Haas frissen igazolt dán versenyzője, Kevin Magnussen elismerte, hogy nemmel voksolt a glóriára, ugyanis szerinte még az se tudott volna segíteni a 2015 nyarán egy korábbi baleset következtében tragikus hirtelenséggel elhunyt Jules Bianchin abban a helyzetben.

Tovább