"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

MIKULÁSGYÁR GRAND PRIX A HUNGARORINGEN

2017. december 10. - KovatsOliver

Az idei évben immár a mogyoródi versenypálya is részese volt Mikulásgyár kezdeményezésnek - ennek keretein belül vasárnap megrendezték a Mikulásgyár Grand Prix-t, amelyen természetesen hazánk legkiemelkedőbb autóversenyzői mellett a gyerekeké volt a főszerep.

Tovább

FE - ÚJABB GYÁRTÓ ÉRDEKLŐDHET A FORMULA-E IRÁNT?

A legfrissebb sajtóértesülések szerint a Maserati lehet a következő, amely érdeklődését mutathatja ki a manufaktúrák és a rajongók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Formula-E iránt. Igaz, az olasz gyártó hivatalosan még nem lépett kapcsolatba a bajnokság vezetőivel.

Tovább

FE - CSÚSZIK SÃO PAULO DEBÜTÁLÁSA, VISSZATÉR URUGUAY!

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a szerdai ülésén megerősítette, hogy csak egy év múlva látogathat majd el először a Formula-E mezőnye Brazíliába, amelynek helyét a negyedik szezon kalendáriumában a két éve után visszatérő Punta del Este-i helyszín veszi át.

Tovább

F1 - VÁLTOZTATNAK A MOTORCSERÉS RAJTBÜNTETÉSEKEN

Felszámolja a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a motorcsere miatt kiszabott rajtbüntetések okozta káoszt a Forma-1-ben az idei szezonban látottak után - ám, nem éppen úgy, ahogyan arra előzetesen számíthattunk...

Tovább

WTCR - HIVATALOS: VILÁGKUPA LESZ A WTCC-BŐL!

Szerdán este a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) megerősítette, hogy 2018-tól egybeolvad a WTCC a TCR-rel, ám több részlet nem tisztázódott még. Egy azonban biztos, a két széria vezető két évre szóló megállapodást írtak alá.

Tovább