"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

WEC - ALONSO TÖBB MINT 100 KÖRT TETT MEG A TOYOTÁVAL BAHREINBEN

2017. november 19. - KovatsOliver

A McLaren Forma-1-es versenyzője, Fernando Alonso belekóstolt az endurance világába: a WEC újonctesztjén kipróbálta a Toyota LMP1-es hibrid autóját.

Tovább

WTCC - HUFF KILENCEDJÉRE NYERT MAKAÓN, MICHELISZ HÁTRÁNYA MÁR CSAK 6.5 PONT!

WTCC 2017: Makaó, Főfutam

Huff nagyon simán szerezte meg idei első és makaói kilencedik győzelmét, Michelisz Norbi pedig egy második hellyel 6.5 pontosra faragta a hátrányát Björkkel szemben. 

Tovább

TCR - COMINI KIS HÍJÁN ELVETTE AZ EZÜSTÉRMET TASSITÓL

TCR 2017, Dubaj: 2. futam

Tassi Attila egy bokszutca-áthajtásos büntetés miatt a verseny felénél visszaesett a mezőny végére az idei utolsó versenyen, mégpedig a rajtnál való kiugrása miatt - ezt majdnem a második helye bánta az összetettben, de szerencséjére a Hyundai-ok még nem végleges homologizációval futottak. A…

Tovább

TCR - ORIOLA NYERTE AZ 1. FUTAMOT, VERNAY 2017 BAJNOKA!

TCR 2017, Dubaj: 1. futam

Ahogy az várható volt a 25 pontos különbségek és a pluszsúlyok tudtában, Jean-Karl Vernay már az első versenyen bebiztosította a bajnoki címét a TCR-ben, miután ő a harmadik helyen ért célba, míg Tassi Attila az ötödiken. A futamot Pepe Oriola nyerte a két Leopard-Volkswagen előtt. S noha a magyar…

Tovább

WTCC - BENNANI NYERTE A NYITÓFUTAMOT, MICHELISZ A FALBAN, DE ÖTÖDIK

WTCC 2017: Makaó, Nyitófutam

Rajt-cél győzelmet aratott a WTCC makaói nyitóversenyén a Sebastien Loeb Racing versenyzője, Mehdi Bennani. Michelisz Norbi az ötödik helyen zárt, annak ellenére, hogy az utolsó előtti körben pont az ő balesete miatt kellett félbeszakítani a versenyt.

Tovább

TCR - TASSIÉ A FORDÍTOTT RAJTRÁCSOS POLE DUBAJBAN

TCR 2017, Dubaj: 1-2. szabadedzés / Időmérő edzés

Kettős Leopard-győzelem született a 2017-es TCR-szezon utolsó időmérő edzésén, Tassi Attila pedig a fordított rajtrácsos pole pozíciót csípte el, a folytatást pedig 25 pontos hátrányból várhatja.

Tovább

WTCC - HUFF KÖRREKORDDAL A POLE-BAN, MICHELISZ ZSINÓRBAN HATODJÁRA AZ ELSŐ SORBAN

WTCC 2017: Makaó, Időmérő edzés / MAC3

Rob Huff megmutatta, hogy miért hívják őt Makaó specialistájának: a Münnich Motorsport pilótája elhalászta a pole pozíciót Michelisz Norbi elől, aki továbbra is tartja a zseniális időmérő tendenciáját. A makaói pálya pedig ezúttal sem hazudtolta meg magát a káoszelmélet szempontjából. 

Tovább

WTCC - MICHELISZ A MÁSODIK EDZÉSEN IS A LEGGYORSABB VOLT MAKAÓN

WTCC 2017: Makaó, 2. szabadedzés

Hiába a 70 kilós pluszsúly, Michelisz Norbi ismételten legyőzte a minimumsúlyon futó Citroëneket, két és fél másodpercet javítva a csütörtöki köridején.

Tovább

WTCC - MICHELISZ A CITROËN-VONATOT MEGELŐZVE NYITOTT AZ ÉLEN MAKAÓN

WTCC 2017: Makaó, 1. szabadedzés

Viszonylag korán, magyar idő szerint már csütörtökön hajnalban kezdetét vette a WTCC idei utolsó előtti versenyhétvégéje: a makaói szabadedzést Michelisz Norbi zárta az élen a Hondával, míg fő riválisa, a volvós Thed Björk csak a 10. legjobb időt futotta meg.

Tovább