"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

WTCC - ELMOSTA AZ ESŐ A KÍNAI FŐFUTAMOT, FÉLPONTOKAT OSZTOTTAK

WTCC 2017: Kína, Főfutam

2017. október 15. - KovatsOliver

Négy, biztonsági autó megtett kör után piros zászlóval intették le a főversenyt a Ningbo International Circuit-en, így a versenyzők félpontokat kaptak, de ennek ellenére nagyon szoros lett a bajnokság állása: Björk, Monteiro és Michelisz Norbi triója két ponton belül van!

Tovább

WTCC - GUERRIERI-GYŐZELEM, MICHELISZ 4., NAGY DANI 8. A SZAKADÓ ESŐBEN

WTCC 2017: Kína, Nyitófutam

Győzelemmel hálálta meg a szerződéshosszabbítást a Campos Racingnek Esteban Guerrieri, aki nagyon szép versenyzést produkálva megszerezte második WTCC-győzelmét. Michelisz Norbit a 4., Nagy Danit a 8. helyen intette le a kockás zászló, miközben a főbb bajnok riválisok betliztek a szakadó esőben…

Tovább

WTCC - GIROLAMIÉ A POLE, MICHELISZ 2. A NINGBÓI IDŐMÉRŐN

WTCC 2017: Kína, Időmérő edzés

Második pole-ját szerezte a Volvo argentin pilótája a WTCC-ben, Michelisz a második helyet szerezte meg.

Tovább

WTCC - MICHELISZ A KÖZÉPMEZŐNYBEN KEZDETT KÍNÁBAN

WTCC 2017: Kína, 1-2. szabadedzés

Girolami és Huff voltak a leggyorsabbak a szabadedzéseken, amelyeken Michelisz Norbi egy 7. és egy 10. hellyel kezdett - igaz, a második edzésen akár a negyedik is lehetett volna a magyar versenyző! 

Tovább

F1 - BEJELENTETTE A TORO ROSSO, KI LESZ KVYAT CSAPATTÁRSA AUSTINBAN

33 év után először fog új-zélandi versenyző rajthoz állni Forma-1-es futamon: endurance-világbajnok csapattársat kap a Toro Rosso orosz pilótája, Daniil Kvyat az Amerikai Nagydíj hétvégéjére - Brendon Hartley 27 évesen debütál!

Tovább

WTCC - MONTEIRO KIHAGYJA A KÍNAI HÉTVÉGÉT!

Drámai fordulatot vett a világbajnoki címért vívott küzdelem: Tiago Monteiro, a listavezető nem indulhat a hétvégén, Kínában! Egykori csapattársa, Gabriele Tarquini fogja helyettesíteni.

Tovább