"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

WTCC - MONTEIRO: "VÉRRÖGÖK BEFOLYÁSOLTÁK A LÁTÁSOM ÉS AZ IDEGEIM"

2017. október 08. - LombarszkiCsaba

A Túraautó Világbajnokság éllovasa, Tiago Monteiro nemrégiben beszélt az egy hónappal ezelőtt történt, súlyos barcelonai balesetéről, aminek következtében több hetet töltött kórházban.

Tovább

F1 - MOST AKKOR VERSENYEZ PIERRE GASLY AUSTINBAN, VAGY SEM?

Pierre Gasly lehetséges, hogy mégis kihagyja a soron következő Amerikai Nagydíjat, ugyanis a Honda szeretné megszerezni a bajnoki címet a japán Super Formulában. Ebben az esetben még akár Sebastien Buemi is visszatérhet a Toro Rossohoz. 

Tovább

ETCC - NAGY NORBI EURÓPA-BAJNOKI EZÜSTÉRMES 2017-BEN

ETCC 2017: Most, 1-2. futam

Nagy Norbi minden tőle telhetőt megtett a vasárnapi futamok alkalmával, de a két dobogós helyezése ellenére nem ő, hanem Petr Fulín lett a bajnok. Azonban a Zengő Motorsport magyar pilótája így is a legjobb szezonját zárta, mi pedig büszkék vagyunk rá!

Tovább

TCR - HUFF NYERTE A MÁSODIK FUTAMOT, TASSI 6 PONTOT GYŰJTÖTT

TCR 2017, Zhejiang: 2. futam

Noha sokáig James Nash tűnt a futam abszolút esélyesének, az utolsó körökben Rob Huff és Gianni Morbidelli is levadászta a brit versenyzőt - a Leopard Racing pilótája pedig idei első győzelmét aratta az idei utolsó jelenésén. Tassi 6 pontot szerzett, a célba pedig csak 12 autó ért be. 

Tovább

TCR - TARQUINI DOMINÁLT A HYUNDAI-AL, DE VERNAYÉ A 25 PONT! TASSI KÜZDELMES FUTAM UTÁN 10.

Első futamán nyert a Hyundai, miután Gabriele Tarquini a 14. rajtkockából indulva átgázolt a mezőnyön. A 25 pont mégis a második helyen célba érő Vernayé, aki így 26 pontosra növelte az előnyét Tassi Attilával szemben, aki éppen csak pontot tudott szerezni. 

Tovább

ETCC - NAGY NORBIÉ A POLE A SZEZONZÁRÓ HÉTVÉGÉN!

ETCC 2017: Most, Időmérő edzés

Sorozatban harmadjára zárt az élen időmérő edzést a Zengő Motorsport magyar tehetsége, Nagy Norbi, akit mindössze 5 pont választ el az összetettben az éllovas Petr Fulíntól!

Tovább