"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - ECCLESTONE MÁR A JÖVŐ HÉTEN TÁVOZHAT!

2017. január 22. - KovatsOliver

A legfrissebb sajtóértesülések a tegnapi nap folyamán arról számoltak be, hogy Bernie Ecclestone-nak a napjai már meg vannak számlálva a Forma-1 élén!

Tovább

F1 - ELVESZÍTHETI TÖRTÉNELMI BÓNUSZPÉNZÉT A FERRARI

Úgy néz ki, hogy mégis lesz a száguldó cirkuszban egy olyan istálló, amely nem örülhet majd őszintén a sportág új tulajdonosainak. Ez pedig a Ferrari, amely a Liberty Media érkezésével a jövőben elveszítheti a történelmi bónuszát, amely évente közel 100 millió dollár volt.

Tovább

ROC - JUAN PABLO MONTOYA A BAJNOKOK BAJNOKA 2017-BEN!

2011 után újra újoncgyőzelem született a Race of Champions-on

Jött, látott, győzött - a korábbi Forma-1 versenyző, az amerikai CART széria 1999-es bajnoka, valamint az elmúlt évek folyamán az IndyCar-ban szereplő Juan Pablo Montoya életében először indult a Bajnokok Tornáján, és azon nyomban a Bajnokok Bajnokává vált!

Tovább

F1 - VÁRATLAN KOPOGTATÁS A SEMMIBŐL...

Kovalainen is bejelentkezett Bottas helyére

Váratlan hír látott napvilágot a szerdai nap folyamán, miszerint még a korábbi finn versenyző, Heikki Kovalainen is benyújtotta a jelentkezését, elektronikus úton - de a csapat mással tervezett.

Tovább

F1 - A LIBERTY MEDIA RÉSZVÉNYESEI ÉS AZ FIA-NÁL IS RÁBÓLINTOTTAK A FORMA-1 ÁTVÉTELÉRE

Szerda hajnalban jó hírek érkeztek a Liberty Media háza tájáról, miszerint a tegnap este folyamán a Coloradóban tartott ülésen a részvényesek beleegyeztették abba, hogy folytassák a száguldó cirkusz átvételi folyamatát.

Tovább