"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F4 - ÚJABB PÉLDAÉRTÉKŰ MEGMOZDULÁS AZ AMPUTÁLT LÁBÚ F4-ES PILÓTÁTÓL

2017. október 01. - KovatsOliver

Jótékony céllal 200 métert sétált Billy Monger, aki még tavasszal veszítette el lábait, egy brutális bukást követően a brit Forma-4-ben.

Tovább

F1 - VERSTAPPENÉ A MALÁJ NAGYDÍJ: MEGVAN A MÁSODIK GYŐZELEM!

Forma-1 2017: Maláj Nagydíj, Futam

Már az első körökben az élre tört a Red Bull holland pilótája, Max Verstappen, s onnantól a kockás zászlóig meg sem állt, s megszerezte a második győzelmét a királykategóriában - ennél szebb születésnapi ajándékot talán ő maga sem álmodhatott volna! Hamilton a második, Vettel a mezőny végéről a…

Tovább

F1 - HAMILTON-POLE, VETTEL-KATASZTRÓFA AZ UTOLSÓ SEPANGI IDŐMÉRŐN

Forma-1 2017: Maláj Nagydíj, Időmérő edzés

Nem volt drámától mentes az utolsó Forma-1-es Maláj Nagydíj kvalifikációja: Lewis Hamilton éppen csak megverte Räikkönent, megszerezve pályafutása 70. pole pozícióját, miközben fő riválisát, Sebastian Vettelt tovább kísértette a technika ördöge, s csak az utolsó rajtkockából indulhat vasárnap! 

Tovább

F1 - RÄIKKÖNENÉ AZ UTOLSÓ EDZÉS SEPANGBAN

Forma-1 2017: Maláj Nagydíj, 3. szabadedzés

A Ferrari 2007-es világbajnoka, Kimi Räikkönen futotta meg a leggyorsabb kört a Maláj Nagydíj utolsó edzésén, azonban az olaszok nem dőlhetnek hátra, ugyanis a világbajnoki címért harcoló Sebastian Vettel számára műszaki hibákkal tarkított volt a tréning.

Tovább

F1 - VETTEL ZÁRTA AZ ÉLEN A HORRORISZTIKUS BALESETTEL VÉGZŐDŐ MÁSODIK EDZÉST

Forma-1 2017: Maláj Nagydíj, 2. szabadedzés

A világbajnokság második helyezettje volt a leggyorsabb Sepangban délután, egyelőre lépéshátrányban a Mercedes, a kedélyeket pedig Romain Grosjean balesete borzolta fel.

Tovább

F1 - KETTŐS RED BULL-ELSŐSÉG AZ ESŐS SEPANGI NYITÁNYON

Forma-1 2017: Maláj Nagydíj, 1. szabadedzés

A Red Bull holland versenyzője, Max Verstappen zárta az élen a Maláj Nagydíj első szabadedzését, amelyen a főszerepet az eső kapta. 

Tovább

F1 - ALONSO KICSIT FRUSZTRÁLT VOLT A SZINGAPÚRI KIESÉSE UTÁN...

Dobogós esélyekkel vághatott neki a Szingapúri Nagydíjnak a McLaren-Honda, legalábbis Fernando Alonso elmondása szerint. Azonban a spanyol versenye már az első kanyarban megpecsételődött, néhány körrel később pedig ki is esett - ezután a frusztráltság a tetőfokára hágott, s a szállodaszoba látta…

Tovább