"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - ILYEN LESZ A 2017-ES HONDA-MOTOR

2017. január 06. - KovatsOliver

Már egy jó ideje sejteni lehetett, hogy a Honda egy vadonatúj erőforrással fog előrukkolni a nagy kaliberű szabályváltozásokat tartogató 2017-es szezonra. Most ezzel a bizonyos motorral kapcsolatosan osztott meg egy-két részletet a McLaren technikai igazgatója.

Tovább

F1 - HIVATALOS: CSŐDBE MENT A MANOR!

A történelem ismétli önmagát, újra 10 csapat lehet a Forma-1-ben!

Váratlan, szomorú és sajnálatos módon igaz hír látott napvilágot pénteken délelőtt, miszerint a Manor Racinget üzemeltető cég csődeljárás alá került.

Tovább

F1 - VESZÉLYBEN A BRIT NAGYDÍJ JÖVŐJE?!

A motorsport.com információi szerint a silverstone-i Forma-1-es pálya tulajdonosa, a Brit Versenyzői Klub (BRDC) már nagyon fontolgatja azon záradék életbe léptetését, amellyel 2019 után veszélybe kerülhet a Forma-1-es Brit Nagydíj jövője.

Tovább

F1 - A 2017-ES SZEZON LEGNAGYOBB KÉRDÉSEI

Mint ismeretes, közel három hónap múlva kezdetét veszi a 2017. évi Forma-1-es szezon, amely az elmúlt néhány esztendő legnagyobb technikai változásait hozza. Ennek apropójából a formula1.com, a Forma-1 hivatalos weboldala összeállított egy tízes listát arról, hogy mik lesznek a…

Tovább

F1 - A MERCEDESNEK ÉS A RED BULL-NAK IS ÚJ FELFÜGGESZTÉST KELL TERVEZNIE A FERRARI PANASZLEVELE MIATT?

Érik az új botrány a Forma-1-ben

Tegnap robbant ki a hír, miszerint a Mercedesnek és a Red Bull csapatának új felfüggesztést kell építenie, miután a Ferrari nem olyan régen pontosítást kért a Nemzetközi Automobil Szövetségtől a szóban forgó alkatrészre vonatkozó szabályokkal kapcsolatosan.

Tovább