"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

TRAGÉDIA ALONSO GOKARTPÁLYÁJÁN: MEGHALT EGY 10 ÉVES FIÚ

2017. április 23. - KovatsOliver

Gyász és komoly tragédia Spanyolországban: egy 10 éves fiú életét vesztette egy helyi gokartbajnokság időmérő edzésén történt balesetben, amelynek a kétszeres Forma-1-es világbajnok, Fernando Alonso gokartpályája adott otthont.

Tovább

F1 - 2008 ÓTA NEM KEZDETT ILYEN JÓL SZEZONT A FERRARI

Forma-1 2017: Bahreini Nagydíj, Statisztikák

Jövő héten már Oroszországban fog körözni a mezőny, de előtte még tekintsünk vissza a Bahreini Nagydíjra, a formula1.com statisztikáival. Tudta-e, hogy 9 éve nem kezdett ilyen jól Forma-1-es idényt a Ferrari? Illetve azt, hogy Bottas nevéhez fűződik az elmúlt 9 esztendő első…

Tovább

F1 - KIDERÜLT: EKKOR FOG ELŐSZÖR INDY-AUTÓT VEZETNI ALONSO

Fernando Alonso, a spanyolok kétszeres Forma-1-világbajnoka az IndyCar Indianapolis 500-as versenyére a pályán való felkészülést az Orosz és a Spanyol Nagydíj között fogja megkezdeni.

Tovább

F1 - A RED BULL ISMÉT MEGLEBEGTETTE A KISZÁLLÁS LEHETŐSÉGÉT

Dr. Helmut Marko, a Red Bull Racing tanácsadója azt nyilatkozta, hogy ha a Forma-1 vezetősége nem változtat a mostani motorregulákon, és nem tesz szert legalább egy független motorgyártóra a 2021-es szezonra, akkor az osztrák istállónál ismét átgondolásra kerül a sportágban…

Tovább

F4 - FELÉBRESZTETTÉK MONGERT A KÓMÁBÓL, AKI MÁR A VERSENYZÉSRE GONDOL

Felébresztették az orvosok a mesterséges kómából azt a 17 éves Billy Mongert, aki annak ellenére már a versenyzésen gondolkodik, hogy a múlt hétvégén, a brit Forma-4-es bajnokságban elszenvedett balesetének következtében elveszítette mindkét lábát.

Tovább

F4 - NINCSENEK SZAVAK...

Borzalmas baleset történt a brit F4-ben, amputálni kellett a 17 éves versenyző lábait...

Billy Monger május 5-én fogja betölteni a 18. életévét, ám a Brit Forma-4-es Bajnokság múlt heti, doningtoni hétvégén brutális balesetet szenvedett el, amelynek következtében amputálni kellett mindkét lábát térdtől lefelé...

Tovább

F1 - BOTTASÉ A MÁSODIK NAP, VÉGRE MŰKÖDÖTT A MCLAREN-HONDA!

Forma-1 2017: Bahreini tesztsorozat, 2. nap

A mai nap folyamán a csapatok teljesítették az idei első szezonközi teszt második napját is Bahreinben: ismét a Mercedes a problémákkal küszködő Ferrari előtt zárt, a McLaren pedig nem kis meglepetésre megúszta műszaki fiaskók nélkül a napot!

Tovább

F1 - HAMILTONÉ AZ ELSŐ BAHREINI TESZTNAP, ISMÉT MEGKOTLOTT A MCLAREN-HONDA

Forma-1 2017: Bahreini tesztsorozat, 1. nap

Lewis Hamilton és a Mercedes volt a leggyorsabb az első szezonközi tesztnapon Bahreinben. Mindeközben Vettel a Pirellinek tesztelt, s a Mercedes mellett megállt a Toro Rosso és a McLaren-Honda is, de utóbbi istálló csak 17 kört tudott megtenni a 8 óra folyamán.

Tovább

F1 - BOTTAS ÉS RICCIARDO MÁJUS 1-ÉN BUDAPEST UTCÁIN FOG SZÁGULDOZNI

Jön a Nagy Futam 2017!

Május 1-én Budapest utcáit Forma-1-es kocsik, túra- és raliautók, illetve versenymotorok és -kamionok fogják ellepni - szinte már a nyakunkon van az ötödik Nagy Futam!

Tovább