"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F2 - BEMUTATTÁK A 2018-AS AUTÓT, HALÓVAL!!!

2017. aug. 31., 19:15:00 - Szerző: KovatsOliver

Kisebb sokk érhette az autósport-rajongókat, amikor a Forma-2 szervezői csütörtökön kora délután bemutatták a bajnokság új generációs, jövőre debütáló autóját - ugyanis mindez úgy történt meg, hogy az F2 2018 nevű gépre fel volt szerelve a sokak által gyűlölt Halo.

Tovább

MONZÁBAN JÁRTUNK!

Noha a cikkek nem a megszokott mennyiségben és ütemben jelentek meg a nyári szünet folyamán, a Magyar és a Belga Nagydíj között, nem lebzseltünk annyira. Vakációnk során többek között az Autodromo Nazionale névre hallgató pályára is elzarándokoltunk.

Tovább

TCR - JÖNNEK AZ ÁZSIAI VITÉZEK

A hétfői nap folyamán kiderült, hogy összesen hét ázsiai versenyző fog indulni a thaiföldi hétvégén.

Tovább

F1 - BÜNTETÉS VÁRHAT VERSTAPPENRE ÉS ALONSÓRA IS MONZÁBAN

A Red Bull csapatfőnöke szerint a holland versenyző hátrányból kezdheti majd meg a hétvégi Olasz Nagydíjat. Emellett brit források arról számoltak be, hogy a McLaren-pilóta Alonso is hasonló sorsa juthat.

Tovább

F1 - ÚJABB LEHETŐSÉGET KAP A TORO ROSSÓNÁL AZ INDONÉZ F2-ES PILÓTA

Hétfőn kora délután a Scuderia Toro Rosso bejelentette, hogy a Forma-2-es bajnokságban versenyző indonéz Sean Gelael küldetése nem ért véget a hungaroringi teszttel, ugyanis idén még négy első szabadedzésen autóba ülhet.

Tovább

F1 - HAMILTON MEGNYERTE A 200. FUTAMÁT!

Forma-1 2017: Belga Nagydíj, Futam

Noha az utolsó etap elején úgy tűnt, hogy nem tud harmadjára győzni Spa-Francorchamps-ban, de végül Lewis Hamilton mégiscsak felállhatott a pódium legtetejére a jubileumi futamán.

Tovább

F2 - SETTE CAMARA ELŐSZÖR NYERT, LECLERC 14 HELYET JAVÍTOTT

Új győztest avatott a Forma-2 a belgiumi sprintversenyen Sergio Sette Camara személyében, a nap másik szenzációja pedig Charles Leclerc újabb show-ja volt - a Prema Racing monacóija nem kevesebb, mint 14 pozíciót javított!

Tovább