F1 - MEGERŐSÍTETTE 2018-AS VERSENYZŐIT A SAUBER

dqcvqdzvaau70mw.jpg

Szombaton délelőtt bejelentést tett a hinwili gárda a jövő évi versenyzői kapcsán, és a 2018-as autójuk dizájnjáról is lerántották a leplet.

Nagyszabású bemutatót rendezett Milánóban az Alfa Romeo Sauber F1 Team, amelynek keretein belül bejelentette, hogy 2018-as versenyzőfelállásukat Marcus Ericsson és Charles Leclerc fogják alkotni.

Ericsson immár az ötödik Forma-1-es szezonját kezdi meg, és a negyediket a Sauber színeiben - a svéd pilóta ez idő alatt összesen 9 pontot gyűjtött. Mindeközben Leclercről ódákat zengenek a szakértők és a médiumok, ugyanis a GP3-as és a Forma-2 bajnokságot egymást követő két évben megnyerő monacói többször bebizonyította az előző évek során, hogy ígéretes tehetség. A monacói pilóta már tesztelte a Ferrari, a Sauber és a Haas királykategóriás gépét, így nem fog teljesen zöldfülűként megérkezni.

A Sauber az olasz Antonio Giovinazzit is bemutatta Milánóban, mint a svájci együttes harmadik számú versenyzője. A GP2 2016. évi ezüstérmesének is van Forma-1-es tapasztalata, ugyanis a 2017-es szezon legelején, az első két futamon beugrott a Bajnokok Tornáján lesérült Pascal Wehrlein helyére.

Mindezek mellett a gárda azt is megmutatta, hogy milyen színeket fog majd ölteni a 2018-as autója:

dqcvxkgvwaaky0t.jpg

Mint az látható, az Alfa Romeo érkezése alaposan megváltoztatta a kék festést, egy fehér-piros kombinációvá. Az olasz autógyártó a gyári projektje vége, azaz 1985 óta először lesz érintett a Forma-1-ben.

Fotó: Sauber F1 Team / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7813411165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása