"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

WTCC - MICHELISZ NORBI MINDKÉT SZABADEDZÉST MEGNYERTE KATARBAN!

WTCC 2017: Katar, 1-2. szabadedzés

2017. november 30. - KovatsOliver

Remek formában a világbajnoki címért harcoló gyári hondás, Michelisz Norbi: egyik csütörtöki szabadedzésen sem talált ellenfélre Katarban. Riválisa Thed Björk is ott volt mindkét gyakorláson a legjobb ötben.

Tovább

WTCC - ÚJABB FEGYVERT VET BE A VOLVO MICHELISZ NORBI ELLEN: VISSZATÉR YVAN MULLER

Váratlan és magyar szempontból nem éppen pozitív bejelentést tett a Volvo gyári alakulatát üzemeltető Polestar Cyan Racing egy nappal a szezonzáró katari hétvége kezdete előtt, miszerint beveti Michelisz Norbiék ellen a Túraautó Világbajnokság valaha volt legeredményesebb versenyzőjét, Yvan Mullert.

Tovább

WTCC - KÖNYVAJÁNLÓ: 10 YEARS OF WTCC

Közelegnek az ünnepek, de még nem tudod, mit vegyél autósport-fanatikus ismerősödnek? Nekünk van egy ötletünk! Vedd meg az általunk ajánlott, a Túraautó Világbajnokság első tizenkét szezonját magába foglaló könyvet!

Tovább

F1 - RÄIKKÖNEN AZ ÉLEN, KUBICA 100 KÖRT MENT AZ ELSŐ TESZTNAPON

Forma-1 2017: Abu Dhabi tesztsorozat, 1. nap

Kimi Räikkönen volt a leggyorsabb a Ferrarival az első tesztnapon az Egyesült Arab Emirátusokban, miközben Kubica először ülhetett be a Williams 2017-es autójába.

Tovább

GOKART - SZABÓ NIKOLAS: NEHÉZ PILLANATOK VANNAK MÖGÖTTÜNK, DE A VB MÁR CSAK ILYEN

Egyszer hallottam egy mondatot, ami azóta is foglalkoztat. Így hangzott: „Sose szállj ki a játékból, mert még a legeslegutolsó pillanatokban is lehetséges a győzelem!” Gyerek voltam még, amikor először találkoztam ezzel a mély mondanivalóval bíró rövid gondolattal. Mára…

Tovább

F2 - PARÁDÉS GYŐZELEMMEL BÚCSÚZOTT A BAJNOK A FORMA-2-TŐL

Forma-2 2017: Abu Dhabi, Második futam

Idei hetedik győzelmét aratta a Prema monacói tehetsége, Charles Leclerc, miután kemény csatában legyőzte az ART Grand Prix thai pilótáját, Alexander Albont. Szépen búcsúzik a Forma-2-től a Ferrari növendéke.

Tovább