TCR - BTCC-ÁSZT IGAZOLT HUFF HELYÉRE A LEOPARD RACING A SZEZONZÁRÓRA

shedden-09.jpg

Kedden a Leopard Racing bejelentette, hogy az idei TCR-szezon utolsó versenyhétvégéjén Gordon Shedden lesz a bajnoki éllovas Jean-Karl Vernay csapattársa.

Mint az ismeretes, az elmúlt hetekben megváltozott a TCR-szezonzáró helyszíne és időpontja: az eredeti tervekkel ellentétben Abu Dhabi helyett Dubai-ban, illetve a tervezettnél egy héttel korábban került megrendezésre a bajnokság idei utolsó hétvégéje.

Emiatt azonban nem tudja befejezni a szezont a Leopard Racing színeiben a 2012-es túraautó-világbajnok Rob Huff, ugyanis az arab futam idején a brit versenyzőnek a WTCC-s kötelezettségeinek kell eleget tennie Makaón, így viszont a belga csapatnak új versenyző után kellett néznie a másik türkizkék Volkswagen Golfba, a bajnokságot vezető, francia Jean-Karl Vernay mellé.

A Leopard Racing kedden közölte, hogy Huff-ot honfitársa, a Brit Túraautó Bajnokságban (BTCC) 48-szoros futamgyőztes és háromszoros bajnok, Gordon Shedden fogja váltani, s a #73-as rajtszámmal fog versenyezni. Magától értetődő módon az lesz Shedden feladata, hogy Vernay-t segítse a címért vívott küzdelemben, a M1RA-s Tassi Attila ellen, akinek a lemaradása a pontversenyben jelen állás szerint 21 pont.

"Már nagyon várom, ugyanis jó idő eltelt azóta, hogy nemzetközi szinten versenyeztem. Nagyszerű élmény lesz a Volkswagen Golf TCR-rel versenyezni. A legjobb formámat fogom hozni, hogy segítsem a bajnokságban a Leopard Racing és Jean-Karl Vernay-t Dubai-ban. Köszönöm a csapatnak és Rob-nak a lehetőséget." - mondta Shedden a TouringCarTimes-nak. 

Fotó: BTCC Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6413093954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása