TCR - COLCIAGO VIHETTE ELŐSZÖR PÁLYÁRA AZ ÚJ HONDA CIVIC TYPE-R-T

22519316_1759375171022795_891189385479438755_n.jpg

Hétfőn gördült először pályára az új Honda Civic Type-R TCR, Olaszországban és Roberto Colciagóval a volánnál.

A JAS Motorsport még az idei év korábbi részében bejelentette, hogy szeretne egy TCR-versenyzésre szánt verziót fejleszteni a Honds FK8 Civic-jéből, amelyből decembertől kezdve 25 példányt fognak leszállítani az ügyfeleknek.

A modell hétfőn tette meg az első kilométereit az olaszországi Autodromo Tazio Nuvolari, a volánnál Roberto Colciagóval, a regnáló TCR Italy-bajnokkal és a TCR Nemzetközi Széria idei egyik élmenőjével. A 49 esztendős versenyző igencsak pozitívan nyilatkozott a tesztet követően.

"Nagyszerű volt először kipróbálni a Honda Civic Type-R TCR-t. Ugyanakkor miután ez csak az első teszt volt, eléggé korai túl sokat mondani az autóról, de az első benyomások között szerepel a jó egyensúly, a fogékony motor, illetve az, hogy a sebességváltó és az autó egyéb részei, mint például az aerodinamikai csomag, fejlettebbek voltak, mint a régi autón. Aki jövőre ezzel az autóval fog versenyezni, annak egy nagyon versenyképes csomag áll a rendelkezésére." - nyilatkozta Colciago.

Az új Civic a továbbiakban át fog esni egy kiterjedt fejlesztései programon, mielőtt még megkezdődne a kézbesítés folyamata.

JAS Motorsport

Picture special as the all-new JAS Motorsport-built Honda Civic Type R TCR is unveiled and hits the track with Roberto Colciago at the wheel. More info: http://bit.ly/2yr3ofG

Fotó: JAS Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9313009066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása