F1 - EX-FERRARIS SZAKEMBERREL ERŐSÍTETT AZ ASTON MARTIN

2017_japanese_gp_friday_013.jpg

A brit autógyártó a Ferrari motorrészlegének korábbi irányítóját, Luca Marmorinit szerződtette le a legutóbb.

Mint az ismeretes, mostanában az Aston Martin egyre nagyobb érdeklődést mutat a száguldó cirkusz iránt: 2018-tól a Red Bull névadó támogatója lesz, de könnyen megeshet, hogy 2021-től már független motorbeszállítóként is jelen lesz a sportágban - az utóbbi projekt többek között az esetleges költségeken is múlik.

Ennek részese lehet majd Luca Marmorini, aki korábban kétszer is megfordult a Ferrarinál: 1990 és 1999, valamint 2009 és 2014 között. A két időszak között a Toyotát erősítette az elektronikai és a motorikus részlegen az olasz szakember, akinek az érkezését az Aston Martin is megerősítette. 

"Luca Marmorini tanácsadói szerepkörben segít majd nekünk, miközben folytatjuk a 2021-től érvényes motorprogram kiértékelését. Ugyanakkor senkit sem igazoltunk le teljes állásban, a motorgyártás pedig továbbra is a cég tanulmányának a része, a korábban tett nyilatkozatainknak, valamint a Forma-1-es Erőforrás Munkacsoport ülésein való részvételünknek megfelelően." - írta az Aston Martin szóvivője a motorsport.com-nak.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke korábban elhintette, hogy a Milton Keynes-i bázisú alakulat "abszolút nyitott" lenne arra, hogy Aston Martin-motorokkal versenyezzen a királykategóriában.

Fotó: MakFormula1

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1213015770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása