WTCC - ITT A LEHETŐSÉG: NYERD MEG AZ ÖT „10 YEARS OF WTCC” KÖNYV EGYIKÉT!

img_2541.JPG

Szeretnétek remek WTCC-sztorikkal gazdagodni? Válaszolj helyesen a cikkben szereplő három kérdésre, s akkor esélyed nyílik arra, hogy megnyerd a rendelkezésünkre álló öt könyv egyikét!

Jelenlegi formátumában 2005 óta létezik a Túraautó Világbajnokság (WTCC) – az azóta eltelt bő 10 év alatt számos emlékezetes momentum történt, de minden bizonnyal a magyar szurkolók számára a legkedvesebb Michelisz Norbert bemutatkozása és az azt követően felfelé ívelő pályafutása.

Egy bővített, 318 oldalas könyv keretein belül a Motorzaj.hu alapítója, Magyar Szilvia és a TouringCarTimes állandó szerzője, Pietro Casillo nem kevés energiaforrást beáldozva összefoglalta a bajnokság történetének első tizenkettő évét.

book_cover_front.jpg

Mindemellett a kiadványban exkluzív történeteket olvashatunk, valamint interjúkat Eric Néve-vel, Marcello Lottival, a háromszoros bajnok Andy Priaulx-lal, a 2012-ben csúcsra törő Rob Huff-al, a magyar közönségkedvencnek számító Michelisz Norbival és a legendás, sokak számára példaképként szolgáló Alex Zanardival.

Fontos tudnivaló, hogy alapvetően a könyv angol nyelvű, de a szerencsés győztesek természetesen megkapják a magyar változatot is, PDF-fájl formájában.

Végül íme az a három kérdés, amelyre ha helyes választ adtok, bekerültök a lehetséges nyertesek kalapjába:

1.) Melyik versenyen szerezte meg az első győzelmét Michelisz Norbert?
2.) Mikor szállt ki gyári szinten a Chevrolet a WTCC-ből?
3.) Eddig hány magyar pilóta fordult meg a Zengő Motorsport WTCC-alakulatánál?

Válaszaitokat pénteken (2017. szeptember 15.) este 23 óráig várjuk a nyeremenyjatek.brakingnewsms@gmail.com e-mail címre, „10 years of WTCC” tárgymegnevezéssel.

Ami az ajándék átvételét illeti, a szerencséseknek Foxpost-automatákon keresztül fogjuk eljuttatni a könyvet.

Fotó: Landek Norbert, 10 years of WTCC

Írta: Braking News Motorsport

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7412825228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása