F1 - HIVATALOS: VETTEL 2020-IG HOSSZABBÍTOTT A FERRARIVAL!

sebastian_vettel_f1_grand_prix_hungary_ctvthcsbgw9x.jpg

A Belga Nagydíj időmérő edzése előtt nem sokkal a Ferrari megerősítette, hogy Sebastian Vettel hároméves szerződéshosszabbítást írt alá!

Még ki sem hűlt a klaviatúránk azután a pletyka után, amiről alig egy órája számoltunk be, miszerint Sebastian Vettel továbbra is a Ferrari versenyzője lesz, ám kérdés, hogy mennyi ideig.

Azonban nem kellett sokáig találgatunk annak kapcsán, hogy egy vagy több esztendős szerződéshosszabbítást ír-e alá a német, ugyanis éppen csak véget ért a harmadik szabadedzés, a Ferrari bejelentette, hogy a négyszeres világbajnok német versenyző 2020-ig biztosan Maranellóban marad.

Mindezt az olasz istálló egy eléggé szűkszavú közleményben tudatta, akárcsak a Kimi Räikkönennel történt szerződéshosszabbítást, a hét korábbi szakaszában"A Scuderia Ferrari meghosszabbította a technikai és versenyzési egyezségét Sebastian Vettellel a Forma-1-es Világbajnokság 2018-as, 2019-es és 2020-as szezonjára."

A német versenyző 2015-ben érkezett meg Maranellóba, azóta hét alkalommal pezsgőzhetett a pódium legtetején, s jelenleg vezeti a bajnoki pontversenyt.

Ezzel azonban egy élmenő garantáltan ki fog maradni a 2019-es átigazolási őrületből, amelynek a középpontjában többek között a győzelemesélyes autóra vágyó Max Verstappen, valamint csapattársa, Daniel Ricciardo lehet.

Mindenesetre a mai bejelentéssel az is biztossá vált, hogy jövőre egyik nagyobb csapatnál (Mercedes, Ferrari, Red Bull) sem lesz változás a pilótafelállásban, ugyanis jó eséllyel a Mercedes is meg fogja tartani Valtteri Bottast.

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3212780502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása