F1 - ÚJABB SCHUMACHER-KIÁLLÍTÁS FOG NYÍLNI NÉMETORSZÁGBAN

michael_schumacher_f1_grand_prix_japan_previews_zh06ooac1rqx.jpgÚjabb Michael Schumacher-kiállítás nyílik Németországban.

2018 áprilisától, a kölni Butzweilerhof repülőtéren lelhetünk majd fel egy állandó Michael Schumacher-kiállítást, ahol több relikvia és serleg mellett a hétszeres világbajnok utolsó Forma-1-es autóját, a 2012-es évjáratú Mercedes W03-at is megtalálhatjuk.

További részletek még nem ismertek, de a kiállítás kapcsán majd Sabine Kehm, Schumacher menedzsere, valamint Köln polgármestere, Henriette Reker a Belga Nagydíj csütörtöki napján fog tartani egy sajtótájékoztatót.

Ez már nem az első ilyen kezdeményezés a német klasszis kapcsán, ugyanis tavaly februárban, Marburgban is nyílt egy hasonló kiállítás.

Schumacher 1991-ben mutatkozott be a Jordan színeiben, majd még abban az évben átigazolt a Benettonhoz, amellyel világbajnok lett 1994-ben és 1995-ben. 1996-ra aláírt a Ferrarihoz: az olaszokkal a német versenyző öt bajnoki címet húzott be zsinórban, 2000 és 2004 között. 2006 után visszavonult, majd 2010-ben visszatért, és a Mercedesszel lehúzott három szezont.

2012-ben végleg visszavonult, valamivel több, mint egy évvel később, 2013 végén súlyos síbalesetet szenvedett el a Francia Alpokban. A hírzárlat miatt már évek óta semmit sem tudni a Kerpeni Titán állapotáról, a rajongók is csak bizakodni tudnak abban, hogy valaha egyszer talán majd felépül.

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4512732612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása