F1 - ITT AZ ESÉLY: NYERJETEK PÁROS BELÉPŐT A MAGYAR NAGYDÍJ PÉNTEKI ÉS SZOMBATI NAPJÁRA!

nyeremenyjatek.jpg

Ha helyesen meg tudjátok válaszolni három kérdésünket, esélyetek nyílik megnyerni az öt darab páros belépő egyikét a 32. hungaroringi hétvége pénteki és szombati napjára!

Kedves Olvasóink!

Minket ért a megtiszteltetés, hogy meghirdessük partnerünk, a Totalcar népszerű nyereményjáték-sorozatának, a Mohó Hiénának a legújabb fordulóját.

A Forma-1 hivatalos abroncsszállító partnere, a Pirelli Hungária jóvoltából a hiéna karmai közül öt darab páros belépőt lehet majd kiszabadítani, amelyek a Forma-1 Pirelli Magyar Nagydíj 2017 pénteki és szombati napjára érvényesek! Azonban ehhez meg kell válaszolnotok az alábbi három kérdést helyesen!

1.) Melyik évben tűnt el Damon Hill a Hungaroringen, melyik istálló színeiben?

2.) Sorold fel azokat a versenyzőket, akik a Hungaroringen szerezték meg Forma-1-es pályafutásuk első győzelmét!

3.) Ki nyerte meg idáig a legtöbbször a Forma-1-es Magyar Nagydíjat, hányszor?

A megfejtéseket a játékos teljes nevével együtt (!) a tchiena.brakingnewsmotorsport@gmail.com e-mail címre várjuk, de legyetek résen, ugyanis csak ma 12 óráig fogadjuk a megfejtéseket! A szerencsések kiválasztása sorsolás útján fog megtörténni. A szerencséseket legkésőbb 13:30-ig fogjuk tájékoztatni!

Fontos tudnivaló, hogy postázásra/futárszolgálatra az idő szűkében nincs lehetőség, a nyerteseknek a nyereményüket személyesen, Budapesten kell majd átvenniük! Ennek tudatában játsszatok!

Hajrá! ☺ Játékra fel!

Köszönjük szépen, hogy részt vettetek a Braking News Motorsport és a Totalcar nyereményjátékában, több tucat helyes megoldás érkezett. A 12:00 után érkezett megoldásokat már nem tudjuk elfogadni.

A szerencsés nyerteseket pedig 13:30-ig értesíteni fogjuk e-mail-ben.

A helyes megfejtések pedig a következők:
- 1.) Melyik évben tűnt el Damon Hill a Hungaroringen, melyik istálló színeiben? Válasz: 1997, Arrows
- 2.) Sorold fel azokat a versenyzőket, akik a Hungaroringen szerezték meg Forma-1-es pályafutásuk első győzelmét! Válasz: Damon Hill, Fernando Alonso, Jenson Button, Heikki Kovalainen.
- 3.) Ki nyerte meg idáig a legtöbbször a Forma-1-es Magyar Nagydíjat, hányszor? Válasz: Lewis Hamilton, ötször.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9412691809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása