TCR - MORBIDELLI NYERTE AZ FP2-T, TASSI ÉS FICZA A MEZŐNY MÁSODIK FELÉBEN
TCR 2017, Oschersleben: 2. szabadedzés

2017-2017_hungaroring_saturday---10_gianni_morbidelli_50.jpg

A WestCoast Racing olasz pilótája volt a leggyorsabb a második szabadedzésen Oschersleben-ben, a magyar érdekeltségek továbbra is küszködnek a pluszsúlyok miatt.

A Forma-1-ből és a WTCC-ből is ismert Gianni Morbidelli repítette az élre a WestCoast Racing Volkswagenjét az oschersleben-i második edzésen. Igaz, az olasz versenyző 1:32.516-os ideje nagyjából fél másodperccel lassabb annál a körnél, amellyel a német Luca Engstler behúzta az első gyakorlást. Morbidelli mögött a címvédő Stefano Comini lett a második, a svájci csupán 52 ezreddel kapott ki a Comtoyou-Audival.

Cominit a Lukoil Craft-Bamboo SEAT-ja követte, Lloyd - Oriola - Nash felállásban, megelőzve Davit Kajaia-t (GE-Force) és Stian Paulsent. A magyar érdekeltségek közül a M1RA-Hondával versenyző Roberto Colciago zárt a legelőrébb - az olasz a nyolcadik lett, Rob Huff (Leopard Racing) és Mat'o Homola (DG Sport Compétition) előtt.

Az első edzésen győzedelmeskedő ifjabbik Engstler ezúttal csak a 12. lett, de ez betudható annak, hogy az egyik gyors köre végén el kellett vennie a gázról a lábát valami miatt. Ami a mezőny magyar indulóit illeti, Tassi a pluszsúlyok miatt a 16. lett, Ficza Feri az új KIA Cee'd-del pedig a 22. helyen zárt.

A piros zászlók ezúttal sem pihenhettek. Először 10 perc után, a hondás Jens Reno Møller kicsúszása miatt kellett félbe szakítani az edzést, majd az edzés a holland, egyfutamos Danny Kroes balesetével ért véget - a 17 éves ifjonc eléggé csúnyán lezúzta a SEAT-ja jobb elejét.

Legközelebb 15 órakor, az időmérő edzés alkalmával gördül majd pályára a TCR mezőnye.

A második szabadedzés végeredménye:

tcr_fp2_oschersleben.jpg

Fotó: TCR Media

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7012649033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása