F2 - LECLERC NYERTE AZ IDŐMÉRŐT A RED BULL RINGEN!
Forma-2 2017: Spielberg, Időmérő edzés

img_8629.jpgTovábbra is bombaformában van a Prema Theodore Racing ifjú monacói tehetséges: Leclerc a szabadedzés után az időmérőn sem talált legyőzőre Stájerországban!

Fölényesen húzta be az elsőséget a Forma-2 osztrák versenyhétvége időmérő edzésén a Ferrari által protezsált Charles Leclerc: a Prema Theodore Racing az 1:13.396-os körével 340 ezredmásodpercet adott a nap meglepetésemberének, az MP Motorsport színeiben versenyző Sergio Sette Camara-nak, aki a második helyen zárt annak ellenére, hogy a fináléban elásta az autóját a 7-es kanyarnál található kavicságyban. Leclerc pedig idén eddig az összes időmérőt behúzta, amellyel újabb 4 pontra tett szert, előnyét 46 egységnyire növelve. 

A második sorban Leclerc csapattársa, Antonio Fuoco, illetve az ART Grand Prix sérülésből visszatérő versenyzője, az angol-thai Alexander Albon zárt. A pontversenyben a Leclerc mögött üldözőboly legelső tagja, a brit Oliver Rowland az ötödik rajtkockába kvalifikált a DAMS gépével, az ART Grand Prix japánját, Nobuharu Matshushitát megelőzve.

Az eddig felsoroltakon kívül még Nyck De Vries (Rapax), Luca Ghiotto (Russian Time), Nicholas Latifi (DAMS) és Norman Nato (Arden Pertamina) voltak azok a versenyzők, akik a legjobb tízben tudtak zárni. Sergio Canamasas a biztató szabadedzéseredmény után nem tudott villantani az időmérőn új csapata, a Rapax színeiben, csak a 14. lett. A Trident színeiben erre a hétvégére visszatérő Raffaele Marciello a 17. pozícióban zárta a 30 perces kvalifikációt.

A Forma-2-esek főversenyét szombaton délután 15:35-től fogják lebonyolítani, a Forma-1-es időmérő edzés után. A versenyzőknek 40 kört kell majd megtenniük a 4318 méteres Red Bull Ringen.

Az időmérő edzés végeredménye:

f2_kvali_spielberg.jpg

Fotó: Landek Norbert

Landek Norbert

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5312647767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása