F1 - ÓRIÁSI: ÍGY LEPTE MEG RÄIKKÖNEN A SZÜLETÉSNAPOS VETTELT! (VIDEÓN)

f1_grand_prix_of_monaco_lf7dltrxumhx.jpg

Az UPS logisztikai cég legújabb reklámfilmjében felköszöntötték Sebastian Vettelt.

Ahogyan arról a Facebook-oldalunkon beszámoltunk, ma ünnepli 30. születésnapját Sebastian Vettel, ám a Ferrari német versenyzője nem éppen az ünneplésnek fogja szentelni ezt a napot, ugyanis a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) az elkövetkezendő órákban fogja ismételten megvizsgálni a német versenyző Lewis Hamiltonnal történt bakui ütközését.

A Ferrari szponzora, az UPS azonban egy remek hangulatú reklámfilmmel kívánt boldog születésnapot a négyszeres világbajnoknak. A rövid, 48 másodperces kisfilmben felbukkant Vettel csapattársa és jó barátja, Kimi Räikkönen, aki a finnországi házában, a reggeli kávé iszogatása közben döbbent rá arra, hogy a német ma 30 éves. Ezt követően a Jégember fűrészt ragadott, eltűnt a fészerben, ahol egy találó ajándékot fabrikált a németnek... ☺☺☺

Íme a logisztikai cég kisfilmje:

UPS

Kimi7 has made a special gift for his Scuderia Ferrari teammate #Seb5 on his birthday, but has he left it too late? Lucky for him, UPS is faster than ever before...Happy Birthday #Seb5!

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7312638265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása