F1 - SIKERES TESZT UTÁN AUSZTRIÁBAN ÉLESBEN IS BEVETI ÚJ MOTORJÁT A HONDA

fernando_alonso_azerbaijan_f1_grand_prix_o7hgvzope75x_1.jpg

Yusuke Hasegawa, a Honda Forma-1-es projektjének vezetője megerősítette, hogy mindkét McLaren-Honda megkapja a Red Bull Ringen az új, 3-as specifikációjú erőforrást.

Mint az ismeretes, katasztrofálisan indult az idei év a McLaren-Honda számára, amelynek háttérében a Honda-motorral kapcsolatos megbízhatósági és tempóbéli problémák állnak - az egykor még az élvonalba tartozó wokingi istálló először vasárnap, Bakuban tudott pontokat szerezni, Fernando Alonso 9. helye révén. A két fél között mindeközben annyira elhidegült a partneri kapcsolat, hogy szinte már nem érne minket meglepetésként, ha bejelentenék, hogy a McLaren vissza fog térni a Mercedes erőforrásaihoz.

Persze, a Hondánál zajlik a kemény munka, hogy valamelyest elejét vehessék a problémáknak a japán szakemberek. Legutóbb Azerbajdzsánban egy új, 3-as verziójú aggregáttal rukkolt a Honda, amelyet Fernando Alonso próbálhatott ki - a megbízhatósággal nem voltak gondok, és 2-3 tizeddel gyorsabb is volt elődjénél, mégis a spanyol a hétvége hátralevő részét már a régi változattal teljesítette, ugyanis a japánok még alapos vizsgálat alá akarták vetni az újat.

Azonban a minap Yusuke Hasegawa, a Honda Forma-1-es projektjének az irányítója megerősítette, hogy a jövő heti Osztrák Nagydíjon mindkét MCL32-esbe bekerül az új motor: "A tervek szerint a következő hétvégén, Ausztriában mindkét autó (Fernando Alonso, Stoffel Vandoorne) megkapja az új erőforrást, miután az sikeres tesztet teljesített Azerbajdzsánban. Mindeközben, továbbra is folytatni a fejlesztést a legjobb tudásunk szerint, hogy továbbcsökkentsük a lemaradásunkat."

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5712626861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása