F1 - JÖVŐRE ÚJ DEPÓ- ÉS PADDOCK-KOMPLEXUM ÉPÜL MONACÓBAN!

monaco_gp_thursday_023.jpg

A 2018-as évben, a Monacói Nagydíj idején a csapatok számára sokkal kellemesebb lesz a munkakörnyezet, ugyanis az utcai helyszínen új bokszutcát és paddockot emelnek.

Hétfőn a német Bild számolt be a hírről, miszerint a Monacói Hercegség nem kevesebb, mint 30 millió eurót fog befektetni az új infrastruktúrai projektjébe, amely egy új bokszutca- és paddock-komplexumot foglal magában - az újítások az eredeti tervek szerint már idén végbementek volna, de az építőmérnökök nem tudták garantálni azt, hogy a Formula-E-s ePrix-ig és a Forma-1-es nagydíjig elkészülnek.

"Monaco már a 2017-es futamra új bokszutcával akart előrukkolni, azonban az építészmérnökök nem tudták garantálni, hogy időben befejezik a munkálatokat. Úgyhogy a projekt el lett halasztva 2018-ig. Egyébként igaz a hír - a bokszépület kétszintes lesz, így a csapatoknak jelentősen több helyük lesz, tagjaik meg nem fogják letaposni egymás lábát." - nyilatkozta a német lapnak a Monacói Autóklub részéről Richard Micoud.

Ilyen jellegű újításra utoljára 2004-ben volt a példa a hercegségben.

Fotó: Makformula1

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9212566345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása