F1 - A MELLRÁK ELLEN IS HARCOLNI FOG A FORCE INDIA MONACÓBAN

2017_russian_gp_race_day_078.jpg

A mezőny egyik legkedveltebb középcsapata, a Force India mostantól kezdve több hétvégén is a Breast Cancer Care jótékonysági szervezetet fogja támogatni - ennek keretein belül a csapat autói rózsaszín szalaggal díszítve fognak körözni a pályán.

A mellrák szimbóluma, illetve a Breast Cancer Care jótékonysági szervezet logója is meg fog jelenni a Force India VJM10-es kódjelű autóin, de nem csak Monacóban, hanem Montrealban, Silverstone-ban, Austinban és Mexikóban is.

S mint ismeretes, a Force Indiának az idei évben a BWT révén új főszponzora van, ám az osztrák víztechnológiai céghez a rózsaszín dukál, emiatt is kerültek átfestésre az indiai-brit istálló gépei. Azonban ez  a szín kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy összekapcsolhassák a mellrákellenes kezdeményezéssel.

"Remek lehetőségeink adódtak azzal, hogy rózsaszínre festettük az autóinkat, hiszen az emberek figyelmét olyan fontos dolgokra tudjuk felhívni, mint például a mellrák jelentette veszélyek. Büszkék vagyunk arra, hogy a Breast Cancer Care jótékonysági szervezettel működhetünk együtt, s a Forma-1 óriási globális nézettségét kihasználva rávilágíthatunk erre a problémára, amellyel a mai társadalmunkban nagyon sok ember küzd, közvetve vagy közvetlenül." - nyilatkozta Vijay Mallya, a Force India tulajdonosa és csapatfőnöke.

Fotó: Makformula1

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2612538285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása