INDYCAR - 2 MILLIÓAN NÉZTÉK ALONSO TESZTJÉT

c-5_aogxsaavutf.jpg

Nagy érdeklődés övezte a Forma-1 kétszeres világbajnokának, Fernando Alonsónak az indianapolisi szárnypróbálgatását.

A szerdai nap folyamán elveszítette IndyCar-szüzességét Fernando Alonso, a spanyolok kétszeres Forma-1-es bajnoka, ráadásul az újoncok számára kötelezően előírt tesztet is sikeresen teljesítette, így pedig már a rajtengedélye is megvan a május 28-án esedékes Indianapolis 500-as futamra, amelyen a Monacói Nagydíj kihagyásával fog részt venni. 

Alonso tesztnapjának nagy feneket kerített az IndyCar is: a versenysorozat a komplett tesztnapot élőben közvetítette a web- és Facebook-oldalán, illetve a YouTube-csatornáján. Az adás stúdióbeszélgetésekkel, interjúkkal és egyéb érdekességekkel volt megspékelve.

c--ybk5xyaawtfu.jpg

S mint kiderült, nem volt hiábavaló a nagy felhajtás: a motorsport.com megtudta, hogy az IndyCar közösségi oldalain összesen 2.149 millióan kísérték figyelemmel Alonso Indy-s kalandjának első lépéseit. Voltak olyan pillanatok, amikor egyszerre 70 ezren nézték az élő közvetítést. Ráadásul, a YouTube-videó a világhírű videómegosztó szerdai TOP10-es listájára is felkerült az 1.2 milliós nézettségével.

Mindezt figyelembe véve, lassacskán az olyan kaliberű világbajnokságok, mint a Forma-1 vagy a MotoGP is fontolóra vehetnék az (ingyenes) élő internetes közvetítés gondolatát. Ennek bevezetése ugyanis a népszerűségen nem kicsit lendítene.

Fotó: McLaren-Honda-Andretti

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7312482103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása