F1 - MEGÉRKEZETT AZ UTOLSÓ FECSKE IS, A TORO ROSSO STR12!
Látványos festéssel rukkolt elő a faenzai alakulat 2017-re!

c5m3kbuxeaeufw4.jpg

Véget ért a várakozás: tizedikként, egyben utolsóként megérkezett a Toro Rosso idei autója is, az STR12-es, méghozzá egy rendkívül ütős dizájnnal, szakítva a 2006 óta megszokott festéssel.

Eredetileg 16:30-kor került volna leleplezésre a Toro Rosso 2017-es gépe a barcelonai bokszutcában, azonban az eseményt másfél órával el kellett halasztani, miután a McLaren a filmes napja miatt egész napra kibérelte a pályát. Azonban a faenzai istálló nem kicsit kárpótolta a nagyérdeműt, egy nem akármilyen autófestéssel.

A Toro Rosso ugyanis szakított az elmúlt 11 évben alkalmazott dizájnjával, az STR12-es pedig már új köntöst kapott a kék-ezüst-piros színkombinációval, amely erősen hajaz Red Bull Simply Cola ital dobozának küllemére.

Képeken a Toro Rosso STR12-es

Az autó a szabályok révén aerodinamikailag is jelentősen változásokon ment keresztül, sok más istálló gépéhez hasonlóan ugyanis itt is megjelent a "cápauszony". A tervezési munkálatokat a csapat technikai igazgatója, James Key vezette.

Carlos Sainz és Daniil Kvyat alkalmazásával pedig változatlan marad a csapat versenyzői felállása. Egyedül a motorpartner terén történt változás a tél folyamán, ugyanis az idei évben már ismét a Renault motorjai fognak dübörögni a Toro Rossókban, leváltva a 2015-ös Ferrari-erőforrásokat, amelyeket a tavalyi év folyamán használt az istálló.

Ezennel pedig már nincs más hátra, mint várni, ugyanis holnap kezdődnek az előszezoni tesztek Barcelonában, négy hét múlva ilyenkor pedig már a melbourne-i szezonnyitó eseményeit fogjuk boncolgatni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5712295951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása