F1 - VALÓDI KÉPEKET KÖZÖLT A WILLIAMS A 2017-ES AUTÓJÁRÓL

williams1.jpg

Stúdióképeken a Williams idei autója, az FW40-es.

Kisebb túlzással azt is mondhatnánk, hogy az autóbemutatók sorát a Williams kezdte meg még múlt hét pénteken, amikor a 2017-es autójáról közzétett néhány háromdimenziós grafikát.

Szombaton reggel viszont megérkeztek az első valódi képek is a Williams FW40-esről, amely név a csapat 40. születésnapjára utal.

Képeken a Williams FW40-es

A képeken tisztán láthatóak az aerodinamikai változások, a "cápauszony" is megjelent, és így jelen állás szerint egyedül a Mercedesről hiányzik ez az elem.

A csapat idei versenyzői Lance Stroll és Felipe Massa lesznek, miután a csapattól a Mercedeshez igazol a finn Valtteri Bottas. A menedzsmentben a tél folyamán az az egyedüli változás történt, hogy Pat Symonds távozott a technikai igazgatói posztjáról.

A hét folyamán még bemutatásra kerül a Haas, a Red Bull és a Toro Rosso gépe is - ezek közül a legutóbbi a korábbi bejelentéssel ellentétes időpontban, magyar idő szerint vasárnap 18 órakor kerül bemutatásra.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4612292367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása