F1 - MI MINDENT JELENTETTEK BE A HÉTFŐI NAP FOLYAMÁN?

c2tcan4xeaemezf.jpg

A mai hétfő kicsit sem volt átlagosnak mondható, ugyanis számos dolog került megerősítésre: Wehrlein a Saubernél folytatja, Massa visszatér a Williamsnél, Bottas pedig élete legnagyobb lehetőségéhez jutott hozzá a Mercedes csapatánál.

Az elmúlt hetek folyamán tapasztalt vihar előtti csend a mai nappal lezárult, ugyanis egymást követték a bejelentések. A folyamat alatt pedig összesen négy pilóta jövője tisztázódott, valamint egy autóbemutató időpontjára is fény derült.

HIVATALOS: Wehrlein 2017-ben a Sauber pilótája lesz

A bejelentések hosszú sorát a Sauber indította a kora délutáni órákban azzal, hogy Marcus Ericsson csapattársaként bejelentette Pascal Wehrleint, a Mercedes ifjú növendékét.

HIVATALOS: Massa visszatér a Forma-1-be!

A sort pedig a Williams Martini Racing folytatta, mégpedig azzal, hogy megerősítette Felipe Massa visszatérését. Mint ismeretes, a brazil még a tavalyi Olasz Nagydíjon jelentette be a visszavonulását, azonban Nico Rosberg Mercedestől való visszavonulása miatt a dolgok 180 fokos fordulatot vettek, ugyanis a helyére Massa korábbi csapattársa, Valtteri Bottas érkezett, és a finn helyére érkezett a 2008-as szezon ezüstérmese.

HIVATALOS: Bottas lesz Hamilton csapattársa a Mercedesnél!

Ezek után megérkezett a pilótapiac egyik legfontosabb bejelentésű - igaz, addigra annak tárgya már világosabb, mint a Nap! A Mercedes ugyanis végre valahára hivatalossá tette azt az egyértelmű tényt, miszerint Valtteri Bottas lesz Lewis Hamilton csapattársa a 2017-es szezonban.

HIVATALOS: Rosberg marad a Mercedesnél, mint nagykövet

Miután felfedte Nico Rosberg utódját a Mercedes, a német márka a 2016-os világbajnoknak is kiosztotta a szerepét. Rosberg a 2017-es évben a csapat nagykövete, aki ennek következtében pedig számos szponzori eseményen meg fog jelenni.

Ekkor érkezik a 2017-es McLaren!

Amellett, hogy fény derült a fentebb megnevezett négy versenyző sorsára, a mai nap folyamán azt is megtudhattuk, hogy február 24-én fogják bemutatni a McLaren új autóját, az MP4-32-est.

(Fotó: Twitter/Mercedes)

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9312131673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása