F1 - SZÍVROHAMOT KAPOTT A MONACÓI DOBOGÓINTERJÚK ELŐTT A KORÁBBI FORMA-1-ES PILÓTA

sky-brundle-martin-sky_3475779.jpg

A Sky Sports F1 szakkommentátoraként dolgozó korábbi Forma-1-es pilóta, Martin Brundle elismerte, hogy a tavalyi Monacói Nagydíj leintését követő pódiuminterjúkat megelőzően kisebb szívrohamot kapott.

Martin Brundle korábban 12 éven át volt ott a száguldó cirkusz rajtrácsán, ez idő alatt 158 versenyen vett részt. De a visszavonulását követően sem távolodott el a Forma-1 világától, a Sky Sports F1 szakértőjeként és szakkommentátoraként mind a mai napig látni lehet a versenyhétvégéken.

Viszont a 2016-os Monacói Nagydíj nem alakult számára a legjobban, ugyanis a dobogón készített interjúk folyamán korántsem volt tökéletes az egészségügyi állapota. A száguldó cirkusz korábbi versenyzője csütörtökön, a birminghami Autosport International rendezvényen elárulta, hogy az interjúvoltatást megelőzően kapott egy kisebb szívrohamot: "Volt egy kisebb szívrohamom, amikor átszaladtam a dobogóra Monacóban."

Azonban Brundle-t ez sem akadályozta meg abban, hogy a Monacói Nagydíj TOP-3-as sorrendjét alkotó Lewis Hamilton - Daniel Ricciardo - Sergio Pérez triót kifaggassa a futamról.

Az esetet követően a britnek volt egy műtétje, amely miatt kihagyni kényszerült két héttel később esedékes Kanadai Nagydíjat. Végül minden jóra fordult, olyannyira, hogy a szívroham után mindössze három héttel már a Le Mans-i 24 órás egyik betétversenyén rajthoz tudott állni egy LMP3-as autóval.

"Nem hittem volna, hogy versenyezhetek majd, de a kardiológiai szakember azt mondta, hogy meg tudom csinálni, csak a vérhígítómról ne feledkezzek meg. Mentem a Palmersporthoz, és megcsináltam a 75 kört, és arra gondoltam, hogy meg tudom csinálni. A mellkasomon ugyan véraláfutások keletkeztek, de azt mondtam magamnak, hogy imádom Le Mans-t és ezt semmiképp nem hagyhatom ki. Majd a sajtótájékoztatón egy 17 és egy 19 éves srác mellett ültem, és gondoltam, hogy »ez nem is olyan rossz egy 57 éves vén szivartól«. A versenyen másodikok lettünk, sajnálatos módon nem elsők." - nyilatkozta Brundle.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4712121329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása