EZEK VOLTAK A LEGOLVASOTTABB CIKKEK 2016-BAN A BRAKING NEWS F1-EN

12670545_1263146317048107_1662515714765863205_n_1.jpg

Átlépve az Újévbe megmutatjuk, hogy mely 10 cikkünket olvasták el a legtöbben a 2016-os esztendőben, amely eléggé eseménydúsra sikeredett.

1.) WTCC - Huff és Lopez győztek a szezonnyitón, Michelisz két dobogóval kezdte az idei szezont!

(Április 3.) - Magunk is meglepődtünk, de igaz. A Túraautó Világbajnokság szezonnyitó versenyeiről készült beszámolónk volt az idei év legolvasottabb cikke, 16000-nél is több kattintással.

2.) F1 - Analízis: Vettel rádiós afférja, és a futam fő incidensei

(Október 31.) - Mint ismeretes, rendkívül eseménydúsan alakult a Mexikói Nagydíj Sebastian Vettel rádiós kirohanásaival, valamint Lewis Hamilton és Max Verstappen pályaátvágásával. Ennek az analizálócikke zárt TOP-10-es listánk második helyén.

3.) F1 - Villeneuve: "A versenyzők fogják be"

(Április 11.) - 1997 Forma-1-es világbajnoka, Jacques Villeneuve az elmúlt években mindig is a szókimondó nyilatkozatairól volt híres. Ezúttal a kanadai arról tett határozott kijelentést, hogy a versenyzők ne a panaszkodással, hanem inkább a versenyzéssel foglalkozzanak.

4.) F1 - Szakítottak Alonsóék?

(Március 12.) - A negyedik helyre egy bulvárcikkünk futott be, amely Fernando Alonso és Lara Alvarez szakításáról szólt. Ekkor még csak pletykaszinten merült fel a hír, de azóta már megerősítést nyert azzal, hogy a spanyol pilóta hónapok óta már a MotoGP többszörös világbajnokának, Valentino Rossinak a korábbi barátnőjével, Linda Morsellivel jár.

5.) F1 - Hivatalos: Döntöttek az időmérő edzés sorsáról

(Április 7.) - Pár nappal a bahreini hétvége után bejelentették, hogy (végre valahára) a kukába dobják az eliminációs kvalifikáció ötletét, és visszatérnek a régi időmérős formátumra.

6.) F1 - Ez vár a pilótákra Azerbajdzsánban

(Január 9.) - Hermann Tilke az év elején néhány információt elárult arról, hogy mi fog várni a pilótákra a júniusi futam folyamán az új Forma-1-es versenypályán, Bakuban.

7.) F1 - Élő közvetítés: 2016 Spanyol Nagydíj, futam

(Május 15.) - Toplistánk hetedik helyére a Spanyol Nagydíjról biztosított percről-percre tudósításunk fért oda. Ez volt az a futam, amely a Mercedesek fiaskója és Max Verstappen történelmi győzelme után sokak számára emlékezetes marad.

8.) WTCC - Ficza Ferenccel és Nagy Danival áll rajthoz a Zengő Motorsport 2016-ban

(Március 29.) - Nagy örömünkre erre a listára az a cikk is, amelyet arról írtunk, hogy 2016-ban két ifjú magyar tehetséggel, Ficza Ferenccel és Nagy Dániellel vesz majd részt a WTCC-ben Zengő Zoltán csapata.

9.) F1 - Megérkezett a Williams 2016-os autója, az FW38-as!

(Február 19.) - Február 19-én a Williams mindenféle előzetes figyelemfelhívás nélkül rántotta le a leplet a 2016-os gépéről, amely az FW38-as kódnevet viseli.

10.) IndyCar - Will Power bő egy év után visszatért a dobogó tetejére

(Június 6.) - Toplistánk utolsó helyére pedig kisebb meglepetésre egy IndyCar-beszámoló futott be, amely a detroiti második futamról készült. Ez a futam az, amelyen bő egy év után visszatért a dobogó tetejére Will Power. 

czollner_nagy_dani_bendi2.jpg

DE! Emellett még volt három interjúnk is ebben az évben, amelyek mellett bűn lenne elsiklanunk. A sort júliusban Nagy Dániel, a WTCC újonnan bemutatkozó pilótája nyitotta. Majd augusztusban a Swift Cup Europe legújabb tehetségét, Molnár Bendegúzt faggattuk ki. Szeptemberben pedig annak a Czollner Gyulának tettünk fel néhány kérdést, aki korábban közel 10 éven át közvetítette a száguldó cirkusz eseményeit.

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1412087609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása