"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

WRC - FORDULT LATVALA SZERENCSÉJE, ÉS GYŐZÖTT MEXIKÓBAN!

2016. március 06. - KovatsOliver

Az előző két helyszínen nagyon komoly pechszéria sújtotta a Volkswagen finn pilótáját, Jari-Matti Latvalát, aki Mexikóban azonban győzni tudott. A 100. WRC-hétvégéjét abszolváló címvédő Sebastien Ogier idén először szorult le a dobogó legtetejéről.

Tovább

F1 - A FORMA-1-ES ELŐSZEZON ÖSSZESÍTETT STATISZTIKÁI

A formula1.com közzétette a nyolcnapos barcelonai tesztsorozat összesített statisztikáit. Köridőkben a Ferrari volt az etalon az ultralágy Pirelliknek köszönhetően, azonban megbízhatóság, valamint a megtett kilométerek terén a Mercedes tette nagyon magasra a nívópálcát.

Tovább

EXTRA: F1 - BEST OF MELBOURNE, 1. RÉSZ: WEBBER ELSŐRE VILLANTOTT HAZÁJÁBAN

Mivel már lassan nyakunkon a Forma-1 idei évének a nyitánya, arra gondoltunk, hogy a hátralévő napokban felidézünk egy-két emlékezetes pillanatot, eseményt a melbourne-i pálya krónikájából. Az első rész "főszereplője" Mark Webber lesz.

Tovább

F1 - A MCLARENNÉL CSAK AUSZTRÁLIÁRA KÉSZÜL EL A TELJES CSOMAG

A McLaren elárulta, hogy ugyan a tél folyamán eléggé sokat fejlődtek, azonban a szakemberek megcsúsztak az eredeti téli programhoz képest, így a teljes csomag csak a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon fog debütálni. 

Tovább

WTCC - VALLELUNGA: MOSTOHA IDŐJÁRÁS, ÚJABB CITROEN-GYŐZELEM A MÁSODIK NAPON!

WTCC 2016: Vallelungai tesztsorozat, 2. nap

Vallelungában a második napon is a Citroen zárt az élen, a rendkívül szeszélyes időjárás ellenére. Michelisz Norbert a 6. lett a nap végén.

Tovább

F1 - BARCELONA: A "GLÓRIÁS" RAIKKONEN GYŐZÖTT A HETEDIK NAPON

Forma-1 2016: Barcelonai tesztsorozat, 7. nap

A glóriát egy kör erejéig, elsőként kipróbáló Kimi Raikkonen volt a leggyorsabb az utolsó előtti tesztnapon Barcelonában, miután a szuperlágy gumikon megfutotta a leggyorsabb kört. A haasos Romain Grosjean pedig a mai nap folyamán háromszor idézte elő a piros zászlót.

Tovább