"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

ROC - ÚJABB INDYCAR-PILÓTÁK A MEZŐNYBEN

2016. december 25. - KovatsOliver

Neves IndyCar-pilótákkal bővül a Bajnokok Tornája felállása, akiknek a csapattársai a szurkolók közül lesz majd kisorsolva.

Tovább

F1 - HIVATALOS: SCHUMACHER FIA A FORMA-3-BAN FOLYTATJA!

Szombat délelőtt a Pream Powerteam csapata bejelentette, hogy 2017-ben a hétszeres Forma-1-világbajnok Michael Schumacher fia, Mick Schumacher a versenyzői pályafutását a Forma-3-as Európa-bajnokságban fogja folytatni, amely majd nyáron a Hungaroringre is ellátogat majd!

Tovább

WTCC - CHILTON IS MEGERŐSÍTETTE, HOGY A BTCC-S VISSZATÉRÉSE NEM JELENTI WTCC-S KARRIERJÉNEK A VÉGÉT

Tom Chilton a TouringCarTimes számára elárulta, hogy a Brit Túraautó Bajnokságba való visszatérése nem jelenti azt, hogy nem fog indulni a Túraautó Világbajnokság mezőnyében is 2017-ben.

Tovább

FE - AZ EPRIX-N HASZNÁLT BETONFALAKKAL PRÓBÁLJÁK MEGELŐZNI AZ ÚJABB TERRORTÁMADÁST BERLINBEN

A Formula-E-s ePrix-n használt betonfalak felhasználásával próbálják megakadályozni az újabb terrortámadást Berlin karácsonyi vásárainál a hétfőn este történtek után.

Tovább

F1 - A PIRELLI MEGERŐSÍTETTE, HOGY MELY GUMIKEVERÉKEKET FOGJA ELVINNI 2017 ELSŐ KÉT VERSENYHÉTVÉGÉJÉRE

Noha még bő negyedév hátravan a 2017. évi Forma-1-szezonig, és a vadonatúj gumik sem voltak még kipróbálva kollektív teszten, a Pirelli máris bejelentette, hogy mely keverékeket fogja a csapatok rendelkezésére bocsájtani az első két versenyhelyszínen, Ausztráliában és…

Tovább

WEC - NÉGY VERSENYZŐJÉT IS BEJELENTETTE AZ LMP2-BE ÁTNYERGELŐ REBELLION RACING

A Rebellion Racing kedden délután megerősítette, hogy 2017-ben két autót fognak futtatni az LMP2-es kategóriában. Emellett a csapat ismertette négy pilótáját a hatból.

Tovább