"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - PROBLÉMÁS ESŐGUMIK: A PIRELLI VÁLTOZTATNI AKAR!

2016. november 20. - KovatsOliver

Miután az esős Brazil Nagydíjon a Pirelli esős abroncsai alkalmatlannak bizonyultak az ily körülmények közt való versenyzésre, a gumigyártó belátta, hogy valamit tenni kell ez ellen.

Tovább

TCR, MAKAÓ - KÁOSZ KÁOSZ HÁTÁN, STEFANO COMINI 2016 BAJNOKA!

Makaó ezúttal sem cáfolt rá önmagában - volt minden, amely egy kaotikus versenynapon szokott lenni: balesetek, biztonsági autós fázisok, piros zászlók és dráma.

Tovább

WEC - KETTŐS GYŐZELEMMEL VETT BÚCSÚT AZ AUDI A WEC-TŐL

Ennél szebb búcsút nem is kívánhatott volna az Audi: a négygyűrűs gyártó egy kettős győzelemmel a zsebben vonul ki az Endurance Világbajnokságról. A #2-es Porsche Liebbel, Janival és Dumas-val pedig világbajnok lett, egy 6. hellyel.

Tovább

WTCC - AZ SLR PILÓTÁI FOGJÁK KÉPVISELNI A CITROËNT A KATARI MAC3-BAN

A Citroën megerősítette, hogy a három privát, a Sebastien Loeb Racing által felkészített autóját állítja csatasorba a pénteki csapatidőfutamon Katarban.

Tovább

WEC - A BYKOLLES AUTÓJÁT FOGJA TESZTELNI A KORÁBBI FORMA-1-ES PILÓTA!

A BMW Sauber és a Renault Forma-1-es csapatának korábbi versenyzője, a lengyel Robert Kubica vasárnap, a hivatalos WEC újoncteszt alkalmával bele fog kóstolni a sportautók világába. Az egyszeres nagydíjgyőztes a ByKolles privát csapat LMP1-es autóját fogja terelgetni a bahreini…

Tovább

TCR, MAKAÓ - DOMINÁLTAK A LEOPARD-VW PILÓTÁI AZ IDŐMÉRŐN!

A Leopard Racing versenyzői, Stefano Comini és Jean-Karl Vernay szinte megsemmisítő vereséget mértek a mezőny többi pilótájára a Makaói Nagydíj időmérő edzésén.

Tovább

TCR, MAKAÓ - MONTEIRO ÉS MORBIDELLI VOLTAK A LEGGYORSABBAK A SZABADEDZÉSEKEN

A WTCC-ből átugró Tiago Monteiro futotta meg a leggyorsabb időt az első szabadedzésen, míg a másodikon a korábbi WTCC-pilóta, Gianni Morbidelli tett hasonlóképpen.

Tovább