"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

WEC - MEGÉRKEZETT A SANGHAJI HATÓRÁS ÖSSZEFOGLALÓJA

2016. november 06. - KovatsOliver

Nem sokkal a WEC idei nyolcadik viadalának, a kínai hatórás futamnak a leintése után máris közzétételre került a hivatalos összefoglaló videó. Mint ismeretes, a versenyt az #1-es Porsche nyerte meg Mark Webberrel, Timo Bernharddal és Brendon Hartley-val. A futam részleteiről ITT olvashattok.

Tovább

WEC - AZ #1-ES PORSCHE NYERT KÍNÁBAN, A SZEZONZÁRÓN DŐL MAJD EL AZ EGYÉNI CÍM SORSA

A sanghaji hatórás a Porsche címvédő egységének idei negyedik győzelmét hozta, míg a német gyártó másik, az idei bajnoki trófeára esélyes autója sorozatban negyedjére is leszorult a dobogóról - az utóbbi ténynek köszönhetően csak a bahreini szezonzárón kerül sor…

Tovább

WEC - TÁVOZIK AZ AUDI SPORT ÉLÉRŐL A NÉPSZERŰ MOTORSPORTFŐNÖK

Folytatódnak az átalakulások az Audi háza táján: azok után, hogy néhány napja bejelentette a német gyártó, hogy az év végeztével befejezi az LMP1-es projektjét az Endurance Világbajnokságban, most megerősítette, hogy távozik az Audi Sport éléről Wolfgang Ullrich. Ullrich…

Tovább

F1 - ŐK AZ ESÉLYESEK A FORCE INDIA MÁSODIK AUTÓJÁRA

A sokak számára szimpatikus középcsapat helyettes csapatfőnöke, Bob Fernley elhintett néhány nevet, akiknek esélyük van arra, hogy megkapják a második Force Indiát 2017-ben.

Tovább

WEC - MEGERŐSÍTÉSRE KERÜLT A NÜRBURGRINGI HATÓRÁS ÜTKÖZÉSE A FORMULA-E NEW YORK-I FORDULÓJÁVAL

Gerard Neveu, az Endurance Világbajnokság főnöke megerősítette, hogy a maguk részéről maradni fog a nürburgringi hatórás viadal és a Formula-E New York ePrix közötti átfedés.

Tovább

WEC - HAT TIZEDEN BELÜL ZÁRT AZ LMP1-ES MEZŐNY A KÍNAI IDŐMÉRŐN

Nagyon szorosnak bizonyult az Endurance Világbajnokság sanghaji időmérő edzése, de végül a pénteki szabadedzéseken domináló, #1-es rajtszámú Porsche-é lett a pole pozíció.

Tovább

F1 - "VANDOORNE-I JÖVŐ" VÁR PIERRE GASLY-RA?

A hírek szerint a Red Bull jövőre a japán Super Formulában szerezhet versenyzői ülést a francia protezsáltjának, Pierre Gasly-nek, ezzel utánozva a McLaren csapatát, amely idén Stoffel Vandoorne-t versenyeztette a Felkelő Nap országában.

Tovább

MOTOGP - PEDROSA TOVÁBBRA IS DOLGOZIK A VALENCIAI VISSZATÉRÉSEN

A Repsol Honda spanyolja, Dani Pedrosa minden erejével azon van, hogy kellően jó formában legyen ahhoz, hogy visszatérhessen a MotoGP-be a valenciai szezonzárón a betegszabadságáról. Bár, egyelőre még kétséges a részvétele.

Tovább