"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - TOVÁBBI RÉSZLETEK DERÜLTEK KI ECCLESTONE ANYÓSÁNAK ELRABLÁSÁRÓL

2016. augusztus 07. - LombarszkiCsaba

Egyre több részlet derül ki Ecclestone anyósának elrablása ügyében.

Tovább

WTCC - LOPEZ NYERTE A FŐVERSENYT, MICHELISZ CSAK 8. LETT

Az argentin rajongók nagy örömére a Citroen pole-ból induló pilótája, José Maria Lopez diadalmaskodott a főversenyen. A remekül rajtoló, a futamot a feléig vezető, majd a Citroenek áldozatává váló Michelisz Norbert csak a nyolcadik helyen ért célba Termas de Rio Hondóban.

Tovább

WTCC - A MOTORPROBLÉMÁKKAL KÜSZKÖDŐ MICHELISZ 6. LETT A NYITÓFUTAMON!

A Honda magyar versenyzője, Michelisz Norbert a motorgondok ellenére a hatodik helyen zárta az argentínai nyitófutamot a 9. pozícióból rajtolva, de még korántsem biztos ez az eredmény, mert vizsgálják. A mezőny másik magyarja, Nagy Dani a 15. helyen ért célba. A futamot Chilton…

Tovább

WTCC - MOTORCSERE UTÁN CSAK A RAJTRÁCS VÉGÉRŐL VÁGHAT NEKI A NYITÓFUTAMNAK LOPEZ

A Citroen Racing megerősítette, hogy szombat éjjel motort cserélték José Maria Lopez autójában, így az argentin a hazai nyitófutamot csak az utolsó rajtkockából kezdheti meg.

Tovább

F1 - A MANOR NEM AD HATÁRIDŐT HARYANTÓNAK

A Manor megerősítette, hogy addig késlelteti Rio Haryanto lecserélését, ameddig az csak lehetséges, ezzel segíteni kívánnak az indonéz pilótának, hogy tőkét találjon, ugyanis mindenképpen vele képzelik el a szezon második felét.

Tovább

WTCC - BÜNTETÉS FOSZTOTTA MEG GUERRIERIT A POLE-TÓL

Eleinte a Campos Racing argentin újoncáé, Esteban Guerrierié lett volna a pole pozíció Termas de Rio Hondóban, de miután a Q3-ban túl korán hagyta el a depót, a versenyigazgatóság elvette a rajtelsőséget jelentő köridejét. Így honfitársa, a kétszeres világbajnok Lopez nyerte az időmérőt, Michelisz…

Tovább

WTCC - AZ IDŐMÉRŐ ELŐTT IS GUERRIERI VOLT A LEGGYORSABB! MICHELISZ 8., NAGY MŰSZAKI HIBÁKKAL KÜZDÖTT A MÁSODIK EDZÉSEN IS!

Gumik ide vagy oda, a Campos argentin újonca, Esteban Guerrieri a második edzésen is elkalapálta a WTCC mezőnyét Termas de Rio Hondóban. Az időmérő előtt Michelisz a nyolcadik helyen zárt, míg a Zengő Motorsportnál folytatódik a rémálom.

Tovább

WTCC - HAZAI ÚJONC AZ ÉLEN, MICHELISZ A 3., NAGY A 17. HELYEN NYITOTT

Kisebb meglepetésre a Campos Racing argentin újonca, Esteban Guerrieri zárta az élen az első szabadedzést Termas de Rio Hondóban. A mezőny két magyar pilótája, Michelisz Norbi és Nagy Dani a 13. és a 17. helyen nyitottak.

Tovább