"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

WTCC - BJÖRKÖT KIZÁRTÁK MINDKÉT FUTAMRÓL!

2016. április 17. - KovatsOliver

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) újból lecsapott a Volvóra!

Tovább

WTCC - LOPEZ A HIBÁS AUTÓVAL IS NYERNI TUDOTT, MICHELISZ 5.

80 kilogrammos ballasztsúly, hibás autó... A citroënes José Maria Lopezt még ez a kettő komoly hátráltató tényező sem tudta megakadályozni abban, hogy megszerezze első slovakiaringi győzelmét. Michelisz Norbert az ötödik helyen ért célba, annak ellenére, hogy az utolsó…

Tovább

WTCC - MEGVAN A HONDA MÁSODIK GYŐZELME 2016-BAN, MICHELISZ HATODIK LETT, FICZA AUTÓJA KIGYULLADT!

A Honda portugál pilótája, Tiago Monteiro nyerte meg a szlovák nyitóversenyt, miután a futam hajrájában megelőzte a sokáig vezető Mehdi Bennanit, aki így végül második lett egy másik gyári hondást, Rob Huff-t megelőzve. Michelisz Norbert a hatodik helyen látta meg a kockás…

Tovább

F1 - NICO ROSBERG KÍNÁBAN SEM TALÁLT ELLENFÉLRE!

Nico Rosberg pályafutása 17. győzelmét szerezte meg a kaotikus Kínai Nagydíjon. A német pilóta mellett pedig még a ferraris Sebastian Vettel, valamint pályafutása második dobogós helyezését begyűjtő Daniil Kvyat állhattak fel a pódiumra!

Tovább

WTCC - ISMÉT MEGBÜNTETTÉK A VOLVÓT, LOPEZ MEGÚSZTA

Sorozatban a második versenyhétvégén büntették meg a svéd márkát az FIA stewardjait, Lopezt pedig nem szankcionálták Catsburg feltartásáért.

Tovább

WTCC - MULLER NYERTE AZ IDŐMÉRŐT, A MAC3-ON EZREDRE AZONOST MENT A CITROEN ÉS A HONDA!

Yvan Muller még úgy is meg tudta nyerni az időt a Slovakiaringen, hogy a Citroën C-Elyseé továbbra is 80 kilogrammal nehezebb a többi gyártónál. Michelisz szombaton a szabadedzéseken és az időmérőn is megverte márkatársait. A MAC3 győztese pedig a  lett.

Tovább

F1 - ROSBERG-POLE, RICCIARDO-PARÁDÉ, HAMILTON-DRÁMA KÍNÁBAN AZ IDŐMÉRŐN!

Nico Rosberg nyerte a kínai időmérőt Daniel Ricciardo, Kimi Raikkonen és Sebastian Vettel előtt! Lewis Hamilton pedig csak a mezőny végéről várhatja majd a piros lámpák kialvását!

Tovább