"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - A PIRELLINEK MÉG NINCS SZERZŐDÉSE A 2017-2019-ES IDŐSZAKRA

2016. március 26. - KovatsOliver

A Pirelli Motorsport igazgatója, Paul Hembery elárulta, hogy az olasz-kínai gumicégnek továbbra sincs kontraktusa az FIA-val a 2017-es, a 2018-as és a 2019-es szezonokra.

Tovább

F1 - 2019-TŐL NEM LESZ "INGYENES FORMA-1" NAGY-BRITANNIÁBAN

2019-től csak a fizetős Sky Sports F1 csatornán lehet megtekinteni a Forma-1 eseményeit az Egyesült Királyságban, köszönhetően a csatorna exkluzív szerződésének, melyet a napokban kötött meg a Forma-1 Menedzsmenttel. Eleinte erre a lépésre már idén sor került volna, azonban a…

Tovább

F1 - KAPOTT EGY ÚJABB ESÉLYT AZ ELIMINÁCIÓS IDŐMÉRŐ

A Forma-1 Bizottság csütörtöki ülésén az a döntés született, hogy a Bahreini Nagydíjon nem lesz változás az időmérő lebonyolításával kapcsolatosan, kap egy második esélyt a Melbourne-ben látott verzió!

Tovább

F1 - "MIXELT" IDŐMÉRŐ VÁRHATÓ BAHREINBEN?

A motorsport.com értesülései szerint a Forma-1 mégsem dobja teljesen kútba az eliminációs időmérő ötletét. Amennyiben a Forma-1 Bizottság és az FIA Motorsport Világtanács zöld utat ad a legújabb elképzelésnek, akkor egyfajta "keverék" kvalifikációt láthatunk majd Bahreinben.

Tovább

F1 - ALONSO ÉS RAIKKONEN V6-OSA IS TÚLÉLTE A SZEZONNYITÓT

Spanyol és olasz lapértesülésekből úgy tudni, hogy Fernando Alonso és Kimi Raikkonen motorja is túlélte a számukra kifejezetten kalandos melbourne-i szezonnyitót.

Tovább