"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - ROSBERG NYERTE A FLÚGOS SZEZONNYITÓT!

2016. március 20. - KovatsOliver

Sokáig úgy tűnt, hogy Sebastian Vettel győzelmével indulhat a 2016-os szezon, ám a flúgos Ausztrál Nagydíjat végül Nico Rosberg nyerte meg, Lewis Hamilton pedig bebiztosította a Mercedes kettős győzelmét a második helyével, Vettel a dobogó legalsó fokára állhatott fel. Kimi…

Tovább

F1 - AZONNALI HATÁLLYAL ELTÖRÖLTÉK AZ ELIMINÁCIÓS IDŐMÉRÉST

A Forma-1-es csapatok az Ausztrál Nagydíj előtti ülésen egyhangúan értettek egyet abban, hogy az újfajta eliminációs kvalifikációnak repülnie kell.

Tovább

F1 - VÁLTÓT KELLETT CSERÉLNI BOTTAS AUTÓJÁBAN - 5 RAJTHELYES BÜNTETÉST KAPOTT A FINN

A Williams Martini Racing finn pilótája, Valtteri Bottas 5 rajthellyel hátrábbról kezdheti meg az Ausztrál Nagydíj a sebességváltó cseréje miatt.

Tovább

F1 - A PILÓTÁK MOSTANTÓL NEM DOBHATJÁK EL BÁRHOL A SISAKFÓLIÁT

A Nemzeti Automobil Szövetség (FIA) Ausztráliában az egyik szabálypontra hivatkozva arra figyelmeztette a pilótákat, hogy mostantól kezdve a pályán és a depóban nem dobhatják el sisakjaik fóliáját, különben büntetést kaphatnak.

Tovább

F1 - AZONNALI VÁLTOZTATÁS KELL IDŐMÉRŐ ÜGYBEN - ÖSSZEÜLNEK A CSAPATVEZETŐK!

A vasárnapi Ausztrál Nagydíj rajtját megelőzően összeülnek annak érdekében, hogy kitaláljanak valamit arra, hogy miképpen változtassák meg az időmérős rendszert a soron következő Bahreini Nagydíjra, miután az új eliminációs rendszer ma csúnyán leszerepelt Melbourne-ben.

Tovább

F1 - HAMILTONÉ AZ ELSŐ POLE 2016-BAN! AZ ÚJ IDŐMÉRŐ RÉMES...

50. pole pozícióját szerezte meg a Mercedes brit pilótája, Lewis Hamilton, miután megnyerte a 2016-os szezon első kvalifikációját. Az új eliminációs rendszer konkrétan egy vicc, az FIA-nak sikerült szétkontárkodnia az időmérőt...

Tovább