F1 - SAJTÓHÍR: TÁVOZIK A POSZTJÁRÓL A WILLIAMS TECHNIKAI IGAZGATÓJA

pat_symonds_f1_grand_prix_austria_practice_gqk3yv-lp5zx.jpg

Meglepő hírről számolt be nem olyan régen az autosport.com, miszerint távozik a Williams Martini Racing csapatától a technikai igazgató, Pat Symonds.

Folytatódik az adventi meglepetések sorozata: az autosport.com úgy tudja, hogy azonnali hatállyal elhagyta a Williams-t a csapat technikai igazgatója, a 63 éves Pat Symonds, aki 2013-ban érkezett Sir Frank Williams alakulatához.

Ezzel pedig megnyílhat a lehetősége Paddy Lowe előtt, akiről már hosszú hetek óta azt híresztelik, hogy elhagyhatja jelenlegi csapatát, a Mercedest, és a korábbi munkaadójához, a Williams-hez térhet vissza. Igaz, eleinte úgy volt, hogy a két szakember 2017-ben együtt dolgozott volna a csapatnál, mielőtt Symonds nyugdíjba vonulásával átadta volna a stafétabotot.

Symonds nagy névnek számít a Forma-1 világában, hiszen korábban a Benetton, a Renault és a Virgin csapatoknál számos mérnöki pozíciót töltött be. Ugyanakkor, részese volt a 2008-as szingapúri "crashgate" botránynak.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4912063051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása