F1 - ÚJABB AKADÁLY HÁRULT EL A FORMA-1 FELVÁSÁRLÁSÁNAK ÚTJÁBÓL

f1-official-flag.jpg

Még egy lépéssel közelebb került a Liberty Media ahhoz, hogy előlépjen a száguldó cirkusz többségi tulajdonosává.

Szeptemberben jelent meg a hír, miszerint az amerikai médiaóriás, a Liberty Media át szeretné venni a többségi tulajdonrészt a CVC Capital Partners cégtől. A 19.1 százalékot magában foglaló, első tranzakció már végre is hajtotta a Liberty Media. A tervek szerint 2017 első negyedében a második részvénycsomag is átkerülhet az amerikaiakhoz, amennyiben nem indítanak vizsgálatot a versenyszabályok megszegése miatt.

De végül a napokban ezzel kapcsolatosan jó hír látott napvilágot, miszerint minden érintett ország trösztellenes hatóságaitól megkapták a szükséges engedélyeket.

A következő lépés az lesz, hogy január 17-én egy rendkívüli ülés keretein belül el kell dönteniük a Liberty Mediánál, hogy szeretnék-e befejezni a tranzakciót. Amennyiben igen, akkor azt követő lépés már a felvásárlás lesz, amelyhez igencsak jól jött az, hogy a hét elején egy befektetőcsoport 1.55 millió dollárral betársult a médiavállalathoz.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1412054543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása