F1 - 2020-TÓL JÓ ESÉLLYEL CSAK FIZETŐS CSATORNÁKON LESZ ELÉRHETŐ A FORMA-1 AUSZTRIÁBAN

p-20160703-02075_hires-jpeg-24bit-rgb.jpg

Nagyon úgy néz ki, hogy 2019 után már csak fizetős televíziócsatornákon nézhetik a száguldó cirkusz eseményeit a sportág osztrák rajongói.

Hosszú-hosszú idők óta sugározza a Forma-1 eseményeit Ausztriában az ORF csatorna, viszont most nagyon tűnik, hogy a 2019. évi szezon végeztével e téren egy korszak érhet véget, ugyanis 2020-tól fizetős csatornára költözhet a sportág a szomszéd országban. Ennek hátterében pedig az áll, hogy a csatorna a továbbiakban már nem kíván azonosulni a magas közvetítési jogdíjakkal.

"Már a kezdetek óta nyilvánvaló volt számunkra, hogy a sí és a Bundesliga közvetítéseknek maradniuk kell, így pedig csak a Forma-1 maradt, amin spórolni tudunk." - nyilatkozta az ORF vezérigazgatója, Alexander Wrabetz a Wiener Zeitung lapnak.

Az ORF évente 10 millió eurót perkál a közvetítési jogdíjakért, a csatorna saját bevallása szerint.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr512053241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása