F1 - ALONSÓT VÁLASZTANÁ ROSBERG UTÓDJÁNAK ECCLESTONE

fernando-alonso-lewis-m.jpg

A Forma-1 mindenható ura elárulta, hogy a Mercedes helyében kit jelölne ki Nico Rosberg utódjának és Lewis Hamilton csapattársának a 2017-es szezonban.

Pénteken délután sokként érte a világot az újdonsült világbajnok, Nico Rosberg bejelentése, miszerint öt nappal azután, hogy felért a csúcsra, befejezi Forma-1-es pályafutását. Azóta a pletykák és a nemzetközi sajtóban olvasottak alapján már kielemeztük, hogy kik közül kerülhet ki a 31 éves német pilóta utódja, aki jövőre Lewis Hamilton csapattársa lesz a Mercedesnél.

A listán pedig olyan világbajnokok is szerepeltek, mint például Sebastian Vettel vagy Fernando Alonso. A McLaren-Honda alkalmazásában lévő spanyolról a következőket nyilatkozta a bejelentést szintén sokként megélő Bernie Ecclestone a Reuters hírügynökség számára: "Úgy gondolom ez megvalósulhat, de majd meglátjuk. A McLaren most új a menedzsment. És talán elege van abból, hogy ott van és talán nekik is elegük lehet belőle."

Ecclestone szerint a "nyilvánvaló választás" Max Verstappen lenne, de a holland jó eséllyel nem fog csapatot váltani. Vettel esetében semmi esélyt nem lát arra, hogy a Mercedeshez csatlakozzon: "Nem hiszem, hogy Lewisszal akarna lenni."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr312020701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása