F1 - HIVATALOS: HOSSZABBÍTOTTAK EGYMÁSSAL A RED BULL ÉS A TAG HEUER

daniel_ricciardo_f1_grand_prix_abu_dhabi_qualifying_e8blim1x-oex.jpg

A szerződéshosszabbítás értelmében 2018 végéig még biztosan TAG Heuer néven fognak futni a Red Bull Racing Renault-motorjai.

Mint ismeretes, az előző téli holtszezon folyamán majdnem szakítás lett a Red Bull és a Renault kapcsolatának a vége, ám végül volt kiút sárdobálásból és az egymásra mutogatásból: a Renault maradt a Red Bull-nál, viszont a motorok az idei szezon folyamán nem a francia gyártó, hanem a TAG Heuer óracég nevét viselte.

A két fél pedig a szezonzáró helyszínén, Abu Dhabiban megerősítette, hogy ez a fajta kooperáció 2018 végéig meghosszabbításra került.

"Nagyon örülök, hogy sikerült meghosszabbítani az együttműködésünket a TAG Heuerral a mai nap során. A TAG Heuer és a Red Bull Racing ugyanis két olyan márka, amely szenvedéllyel néz a versenyzés világára, valamint, más szögből közelítik meg a dolgokat - ez az alapja a kapcsolatunknak. A TAG Heuer mottója a 'Ne törj meg a nyomás alatt' pedig valami olyasmi, amit a Red Bull csapatánál nap, mint nap megélünk, és segítünk a TAG Heuernak segíteni abban, hogy tudhassák ezt adni az előttünk álló szezonok folyamán is." - nyilatkozta boldogan Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke.

Marc Biver pedig így vélekedett a kooperáció folytatásáról: "A Forma-1 egy része a TAG Heuer DNS-ének. Red Bull Racing egy fiatal, dinamikus istálló, amely tökéletesen hozzáillik a marketingstratégiánkhoz. Ez a hosszabbítás pedig egy sokkal komolyabb látást ad majd nekünk a jövőt illetően. Számos komoly projekt vár ránk 2017-ben, és mindegyik kreatív és izgalmas lesz."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr212001144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása