WTCC - NEM CSAK MICHELISZ NORBI INDUL A HÉTVÉGÉN A TCR BENELUXBAN

14702448_1191333180915964_3706585311248962430_n.jpg

Michelisz Norbi újra a bajnokságot vezető Stephane Lemeret csapattársa lesz a TCR Beneluxban, de nem a magyar lesz az egyetlen WTCC-s érdekeltség a tetteni szezonzárón, ugyanis a francia Grégoire Demoustier is rajthoz áll.

Ahogyan azt már a hét eleji cikkünkben említettük, az asseni hétvégével nem ért véget Michelisz Norbert számára az idei TCR Benelux-kaland, ugyanis a Honda és a Boutsen-Ginion Racing felkérte a magyart, hogy újra üljön be a #18-as rajtszámú Civicbe, a pontversenyt vezető Stephane Lemeret-t segítve a cím megszerzésében.

Lemeret jelenleg 81.5 pontos előnnyel rendelkezik, a szezonzárón pedig még összesen 150 pont szerezhető.

Viszont nem Michelisz Norbert lesz a TCR Benelux 2016-os szezonzáróján az egyetlen WTCC-s érdekeltségű pilóta, ugyanis a Sebastien Loeb Racing franciája, Grégoire Demoustier is ott lesz a rajtrácson. A másodéves pilóta Maxime Potty csapattársa lesz a WRT csapat által felkészített #52-es rajtszámú Volkswagen Golfban. 

Rajtuk kívül a korábbi BTCC-, WTCC-sztár, Vincent Radermecker is visszatér a mezőnybe, miután a legutóbbi, asseni fordulót kihagyta. A 49 éves belga a Milo Racing #20-as rajtszámú Volkswagen Golfját fogja terelgetni, Stienes Longinnal karöltve.

A nemzetközi szintű pilóták mellett egy új manufaktúrát is köszönhetünk a Peugeot révén, amely egy 308 Racing Cup-autót nevezett be a szezonzáróra. Az autó a #8-as rajtszámot fogja a viselni, a pilóták pedig Aurélien Compte és Fred Bouvy lesznek.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9311844165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása