F1 - A SZPONZORA MIATT NEM IGAZOLHATTA MÉG LE A WILLIAMS STROLL-T

lance-stroll-15.jpg

A nemzetközi sajtó már szinte tényként kezeli, hogy a Williams F1 Team le fogja szerződtetni 2017-re a Forma-3-as Európa-bajnokság újdonsült bajnokát, Lance Stroll-t. Azonban a kontraktus aláírására még várni kell, mégpedig a csapat egyik támogatója miatt.

Mint ismeretes, egy csendesebb időszak után az elmúlt hetekben újra beindult a mozgolódás a Forma-1 2017-es pilótapiacán, mégpedig Sergio Pérez Force Indiánál való maradásával, illetve Nico Hülkenberg Renault-hoz való átigazolásával. Mindeközben például a Williams háza táján totális csend honol - egyedül csak a nemzetközi újságírók fantazmagóriái kapcsán kerül képbe a grove-i istálló.

Egyelőre annyit tudni Sir Frank Williams csapatáról 2017 kapcsán, hogy Felipe Massa már nem lesz a csapat és a mezőny része, Valtteri Bottas maradása sem vehető még teljesen biztosra, valamint Lance Stroll jó eséllyel a Williams-hez fog csatlakozni Massa utódjaként.

Utóbbi pilótával a Williams már minden bizonnyal aláírta volna a kontraktust, ám felmerült egy akadály, mégpedig a csapatot szponzoráló alkoholcég, a Martini. Ugyanis Stroll-ról azt kell tudni, hogy még nem töltötte be a 18. életévét, így az "idő előtti" szerződtetése összetűzésbe került volna a hatályos jogszabályokkal.

A kanadai F3-as bajnok október 29-én, a mexikói nagydíjhétvége szombati napján lesz 18 éves. Így a Williams vagy azon a hétvégén Mexikóvárosban, vagy az azt követő hét folyamán erősítheti meg Lance Stroll érkezését - számolt be a hírről a motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7411808355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása