INDYCAR - HIVATALOS: KANAAN HOSSZABBÍTOTT A CHIP GANASSI RACING TEAM-MEL

14238263_10154425626193913_1419081544827154989_n.jpg

Kedden Chip Ganassiék megerősítették a brazil Kanaan maradását - ezzel egy újabb kirakós került a helyére a 2017-es rajtrácson.

A Chip Ganassi Racing Team kedden megerősítette, hogy Tony Kanaan jövőre is a csapat versenyzője lesz az IndyCar-ban, miután a két fél aláírt egy több évre szóló kontraktust. A #10-es rajtszámú Honda főszponzora pedig az NTT Data lesz.

"Nagyon örülök, hogy folytathatom a Chip Ganassi Racing Team-mel, valamint az NTT Data-val - ez pályafutásom egyik leghasznosabb partneri kapcsolata." - nyilatkozta Kanaan, aki 2004-ben IndyCar-bajnok lett, 2013-ban pedig megnyerte a legendás indianapolisi 500 mérföldes futamot. "Nagyszerű, hogy az NTT Data személyében van egy olyan szponzorunk, amely rendkívül elkötelezett az iránt, hogy a pályán nyújtott teljesítményünk a lehető legjobb legyen. A 2016-os idényünk eléggé erős, még ha nem is ez az eredményeken nem is látszott mindig, szóval 2017-re van néhány befejezetlen ügyünk."

Chip Ganassi a csapat hivatalos közleményében a következőt tette hozzá az együttműködés folytatásához: "Nagyon örülünk, hogy újra alá tudtunk írni Tony-val, így a továbbiakban is ő fogja vezetni a #10-es rajtszámú autónkat, de ugyanúgy örülünk annak is, hogy ezzel van egy olyan nagyszerű partnerünk, mint az NTT Data. Tony vezéregyéniségünkként pedig erős szerepet játszik csapatunkban - a pályán és azon kívül is. Így igazán szerencsésnek érezhetjük magunkat amiatt, hogy még egy ideig velünk lesz."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3111797865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása