WTCC - HIVATALOS: ELMARAD A THAIFÖLDI FUTAM!

1611005_10153344995727039_9147394398605594764_n.jpg

Az FIA Motorsport Világtanácsa a szerdai ülésén Párizsban megerősítette, hogy a thaiföldi fordulót hivatalosan is eltörlésre került, úgyhogy a citroënes José Maria Lopez mindenképpen világbajnok 2016-ban.

Szerdán este ugyanis a Nemzetközi Automobil Szövetség Motorsport Világtanácsa jóváhagyta a Túraautó Világbajnokság promóterének, az Eurosport Events-nek a kérését, miszerint töröljék el a thaiföldi hétvégét, amely november 5-6. között lett volna esedékes. Mindezt méghozzá helyettes helyszín nélkül az idő hiányában.

A probléma abból fakadt, hogy a WTCC a múlt hónapban nem tudott megegyezni a helyi ASN szolgáltatóval, valamint a helyi autósportos szövetség. Úgyhogy végül eltörölték a thaiföldi állomást, ahová másodjára látogatott volna el a Túraautó Világbajnokság mezőnye, ugyanis tavaly már rendeztek futamot Buriramban.

Így pedig már csak egy forduló van hátra, mégpedig a szezonzáró katari, amely november 23-25. között kerül megrendezésre.

Ezzel a bejelentéssel pedig immár José Maria Lopez hivatalosan is kimondható 2016 világbajnokának.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5211750967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása