DTM - TOMCZYK AZ ÉV VÉGÉN KISZÁLL A DTM-BŐL

1473445229.jpg

A 2011-es bajnok, a német Martin Tomczyk csütörtökön bejelentette, hogy 16 év után, az idei szezon végeztével befejezi a DTM-pályafutását.

Csütörtökön a BMW versenyzője, Martin Tomczyk a visszavonulása bejelentésekor az Autobild Motorsport hasábjain a döntését az elmúlt években tapasztalt balszerencsefaktorral, valamint a gyengébb teljesítményével magyarázta.

A 34 éves Tomczyk 2001-ben debütált a DTM-ben, 2011-ben pedig meg is nyerte a bajnokságot a 2010-es specifikációjú. 2012 óta pedig a BMW színeiben versenyzett. Pályafutása során pedig 7 futamot nyert a szériában, és összesen 28 alkalommal állt dobogóra.

Viszont a német a versenyzést nem fogja abbahagyni, a jövőben a GT-versenyzésre fogja helyezni a hangsúlyt, ahol folytatódni fog a kapcsolata a bajor márkával.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8811691565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása