WTCC - MOTEGI, 2016: A MÁSODIK EDZÉSEN IS GIROLAMI VOLT A LEGGYORSABB

14184429_1494117793947025_7252291946535898018_n.jpg

A WTCC-be záró Girolami a második edzést is az élen zárta. Eközben Michelisz Norbi csak a 14. lett, de ami még inkább kétségbeejtő, hogy a többi hondás sem zárt túlságosan elől.

A Volvóval a WTCC közegébe visszacsöppenő Nestor Girolami az első után a második szabadedzést is megnyerte a Twin Ring Motegin. Azonban ezúttal szó sem volt fölényes győzelemről, sőt, az argentin az elsőséget érő 1:57.646-os időt az utolsó percben futotta meg, ezzel 85 ezredet verve a Sebastien Loeb Racing versenyzőjére, Tom Chiltonra, aki mögött a másik SLR-Citroennel Mehdi Bennani zárt.

Ezúttal kifejezetten jó volt John Filippi alatt a Chevrolet, s így negyedik lett, megelőzve a gyári Citroen duóját, José Maria Lopezt és Yvan Mullert. Mögöttük a hetedik helyen legjobb hondásként Tiago Monteiro zárt. A TOP 10 sorrendje pedig Nick Catsburggal (Lada), Thed Björkkel (Volvo) és Tom Coronellel (Chevrolet) lett teljes. 

Ami a magyarokat illeti, Michelisz Norbi csak a 14. lett, csapattársai, Rob Huff és Rio Michigami szendvicsében. A Zengő Motorsport ifjoncai pedig újból a 18-19. helyen zártak, ráadásul ezúttal Nagy Dani zárt előrébb, miután 36 ezreddel elkalapálta Ficza Ferit.

Hamarosan az időmérő és a MAC3 történéseivel is jelentkezünk, egy-egy másik cikkünkben.

A második szabadedzés végeredménye:

fp2_vegeredmeny.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9911672730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása